Webfejlesztés, Webprogramozás, Drupal | Drupal Ugrás a tartalomra

Webfejlesztés, Webprogramozás, Drupal

Mi  a Drupal-t

Ha pár szóban kellene jellemezni magunkat, akkor azt mondanánk, hogy mi egy Drupal webfejlesztő csapat vagyunk. A Drupal csodálatos.

A Drupal az egyik legjobb választás azon ügyfelek számára akik egy modern, megbízható és költséghatékony online megjelenést szeretnének, legyen szó egy kis honlapról vagy akár nagy látogatottságú portálról (pl. a Fehér ház is drupalt használ).

A Drupal és a körülötte levő közösség nagyon erős, ezért 2016-tól mi is büszke támogatói vagyunk a Drupal Association-nak.
Több száz Drupal projekt van mögöttünk, és sok lefejlesztett Drupal modul. Egy ezek közül a D8-ra írt Behance modul, ami a portfólio oldalunkon is használunk.

Olvass többet a Drupalról a drupal.org-on.

- - -

Studio Present Thunder intergrator

Örömmel jelentjük be, hogy hivatalosan is Thunder integrátorok lettünk. A Thunder egy Drupal distribution online médiák számára. Tudjon meg többet a Thunderről.

 
Szolgáltatások
 

Drupal fejlesztés

Csapatunk Drupal fejlesztésre specializálódott. A Drupal egy olyan tartalomkezelő rendszer ami a modern elvárásoknak teljes egészében megfelel, legyen ez egy igényes weboldal, egy milliókat termelő webáruház vagy egy egyéni webalkalmazás.
Több száz projektet valósítottunk meg Drupal alapon és sok-sok modult fejlesztettünk hozzá.

Amit nyújtunk:

 • 2008-tól fejlesztünk Drupal-ban
 • jártasak vagyunk a Drupal 5, 6 és 7 verziókban, valamint 2016-tól már Drupal 8-ban készítjük a digitális tartalmainkat
 • Drupal modulokat fejlesztünk
 • a felhasználói élményt a frontend fejlesztőink teszik teljessé akik Omega, Bootsrap vagy Zurb Fundation keretrendszerben is tudnak teljesíteni
Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

Webáruház megoldások

Amennyiben webáruházat szeretnél, nyugodtan bízd ránk! A webáruház fejlesztés és marketing tevékenységek terén szerzett 10 év tapasztalatát bármikor szívesen megosztjuk veled.

  Amit nyújtunk:

  • Barátságos webáruház vevőspecifikus mintákkal kialakítva
  • Gyors fizetést támogató rendszer, amelyhez regisztráció nem szükséges
  • CRM és számviteli szoftver integrációk
  • Súly vagy más paraméterek alapján kiszámítható szállítási költségek
  • Egyéni e-mail értesítések a felhasználói csoportok alapján
  Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

  Egyéni webalkalmazások

  Spórolj időt azzal, hogy kiváló, felhő alapú megoldásokkal rendelkező szoftvert használsz. Az ilyen megoldások lényegesen megkönnyítik egy cég életét, mivel bármilyen eszközről elérhetőek és segítenek abban, hogy könnyebben megérthesd ügyfeleid igényeit.

   Amit nyújtunk:

   • Felhasználóbarát és gyors webalkalmazások
   • Megoldások minden képernyőméretre
   • Szuperintelligens szinkronizáció webfelület és alkalmazások között
   • Nagy mértékű adatrendszerezés
   Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

   Webprogramozás

   Csapatunk leginkább PHP és JS fejlesztőkből áll, akik készek az ízléseidnek megfelelő egyéni Drupal témákat tervezni. Továbbá új funkciókat hoznak létre kis és nagy felületekre egyaránt.

    Amit nyújtunk:

    • Minőségi szemantikus kód és alkalmazás
    • Bevált eljárások JS, PHP társításánál JSON objektumokkal
    • A Drupal funkciók kiváló ismerete
    • Adatok gyorsítótárazása a sebesség optimalizálása érdekében
    • Testreszabott Drupal modulok széles tárháza
    Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

    Weboldalak

    Új dizájnt keresel projektedhez? Jó helyen jársz. Leginkább Foundation, Omega és Bootstrap keretrendszerekre szakosodtunk. Legyen szó kisebb, vagy nagyobb felületről a felhasználói felületekre mindig nagy figyelmet fordítunk, a felhasználói élményről nem is beszélve.

    Amit nyújtunk:

    • Egyéni, testreszabott, gyors, hasznos és praktikus weboldaltervezés
    • .PSD-től a HTML5 és CSS3-ig meg egy kis .js
    • Egyéni Drupal 7, 8 témák (elektronikus kereskedelem, egészségügy, autóipar, vállalati, stb.)
    • Felhasználói élmény tervezése webfelületekre és mobiltelefonra
    • Logótervezés és márkaépítés
    Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

    Android alkalmazások

    Nagy előszeretettel integrálunk Android alkalmazásokat szoftverekkel. Továbbá megoldások, ötletek, vázlatok, prototípusok és működőképes alkalmazások széles kínálatával várunk.

     Amit nyújtunk:

     • Gyors és felhasználóbarát Native Android alkalmazások
     • Webtervezést, folyamatábrákat de teljes alkalmazásfejlesztést is vállalunk
     • Alkalmazások integrálása Drupal backend-del
     • Kereskedelmi rendszerek központosított adminisztrációval
     • Konzultáció az alkalmazásokkal és funkciókkal kapcsolatban
     Kérj ajánlatot Lásd portfóliónkat

     Távmunkában is jók vagyunk

     Számtalan ügyfél választott már bennünket országhatáron kívül is. Kanada, Magyarország, Belgium, Ausztrália, Szlovénia és Hollandia csak néhány azon országok közül, ahol elnyertük a bizalmat.

     Csapatunk hatékonyan kommunkál telefonon, Skype, Viber, E-mail illetve Slack alkalmazáson keresztül, bármikor, több nyelven.

     Meglévő ügyfeleinkkel Active Collab projekt követő rendszeren keresztül kommunikálunk, ahol a feladatokat és az idő mérését is követni tudjuk. 

      

      
     Portfolió
      

     Eci-Pec.rs

     Az üzlet babaruhák, játékok és oktatóanyagok széles választékát kínálja gyerekek számára a legkisebbektől a legnagyobbakig. A PINO TOYS áll a figyelem középpontjában, ahol a weboldal tulajdonosa határozza meg a kategóriák sorrendjét.

     Büszkék vagyunk a “Promo paket” (Reklámcsomag) opcióra, ahol az árengedmény a termékkínálatra szabható. Az árak gyors változtatása .csv fájlokkal csak egyike azon opcióknak, amelyek megkönnyítik a webáruházon belüli adminisztrációt.

     Kérj ajánlatot
     Eci-pec.rs - Site development by Studio Present Eci-pec.rs - Site development by Studio Present Eci-pec.rs - Site development by Studio Present

     Onlinepolo

     Az Onlinepolo egy folyamatosan fejlődő speciális webáruház. A különlegessége abban rejlik, hogy a felhasználó meg tudja tervezni a terméket amit meg szeretne vásárolni.

     A jelenlegi tervező modul már a harmadik verzió, a régi Adobe Flash technológiát cseréltük le a lehető legkorszerűbb technológiákra (html5, js, jquery), hogy a mai trendeknek megfelelően mobil eszközökről is tudjanak az ügyfelek pólót, ajándéktárgyat, kiegészítőket tervezni.

     Kérj ajánlatot
     Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present

     Autodragstor

     A weboldalon számtalan autóalkatrész található részletesen kategorizálva, melynek köszönhetően célirányosan meg tudjuk keresni a szükséges termékeket.

     A weboldal több külső és egy belső raktárhoz kapcsolódik, amelyek közötti szinkronizációért JSON technológia felel, így a változó termékkészlet és az árak is könnyen és gyorsan frissíthetőek.  

     Kérj ajánlatot
     Autodragstor - Site development by Studio Present Autodragstor - Site development by Studio Present Autodragstor - Site development by Studio Present

     Aretol

     A cég fagyasztott gyümölcsök, zöldségek és aromák gyűjtésével és eladásával foglalkozik az élelmiszeriparban, valamint tervei között szerepel a Kelet- és Nyugat-Európa felé való terjeszkedés, ezért weboldalát angol és orosz nyelvre fordította a szerb mellett.

     Megfigyelhető még a “Pralex görgetés” (Pralex scrolling), amely 3D hatást kölcsönöz a weboldalnak. A dizájn alapja az eredeti csomagolás, melyet nyomtatott médiából digitálissá alakítottunk. Ezen felül a katalógusból bármikor webáruház készíthető.

     Kérj ajánlatot
     Aretol - Site development by Studio Present Aretol - Site development by Studio Present Aretol - Site development by Studio Present

     Berko

     A Berko cég weboldala többnyelvű, de nem a klasszikus értelemben. A vizuális részekre van nagyobb hangsúly fektetve a nyelvkínálat keveredése miatt.

     A fogyasztók könnyebben boldogulnak a gazdag tartalom, a képek és a szimbólumok segítségével.

     Kérj ajánlatot
     berko.rs - Site development by Studio Present berko.rs - Site development by Studio Present berko.rs - Site development by Studio Present

     Számok

     2006 óta számtalan weboldalt terveztünk, mialatt képességeink és csapatunk magas szintre fejlődött. Előttünk semmi sem akadály!

     Üzletünket a tervezés kultúrájának szellemében vezetjük, valamint különös figyelmet fordítunk új munkatársaink és ügyfeleink kiválasztására. A folyamat mesterévé váltunk és jók vagyunk benne!

     Vess egy pillantást a számokra, amelyek a webfejlesztés területén szerzett eddigi tapasztalatainkat tükrözik:

     689
     Ügyfél világszerte
     748
     Webfejlesztés
     253
     Webáruház
     72
     Webalkalmazás