Ugrás a tartalomra

Munkavállalói juttatások

Befektetés a jövőbe

A Studio Present biztatja a munkavállalóit a további öngondoskodásra. Minden munkavállaló számára magán egészségbiztosítást kötöttünk. A magánnyugdíjpénztár a következő lépés. Arra ösztönözzük csapatunkat, hogy gondoljanak a jövőre más módon is. Azáltal, hogy részt veszünk a nyugdíjalap fizetésében, megkönnyítjük a jövőbe történő befektetést.

Csapatépítő programok

Ezek a programok mindenki kedvencei közé tartoznak. Általában havonta szervezünk valamilyen összejövetelt,aminek a lényege, hogy az irodán kívül legyünk, utazzunk valahova 1-2 napra, kipróbáljunk különböző tevékenységeket, vagy csak pihenjünk és élvezzük.

Élethosszig tartó tanulás

Fontos, hogy fejlődjünk, mint csapat, de ugyanígy fontos a személyes fejlődés is. Legyen az konferencia, szeminárium, tanfolyam vagy bármi egyéb, a Studio Present támogatja munkavállalói fejlődését. 

Aktív mindennapok

Rendszeres fizikai aktivitás vagy versenyen történő részvétel? A Studio Present támogatja a munkavállalók sporttevékenységét. A tagsági díj visszatérítésével vagy egy izgalmas csapatépítő nap megszervezésével támogatjuk az egészséges és fitt éltemód megtartását. 

Sport activities
Aktív mindennapok

Rendszeres fizikai aktivitás vagy versenyen történő részvétel? A Studio Present támogatja a munkavállalók sporttevékenységét. A tagsági díj visszatérítésével vagy egy izgalmas csapatépítő nap megszervezésével támogatjuk az egészséges és fitt éltemód megtartását. 

Wellness and gym
English classes

As knowledge of English has become a necessity in the digital world, we want to give our colleagues the opportunity to learn it even better. That is why we have an "English day" every Wednesday when we speak English all day, and further improve it with the help of a professor an hour before the end of working hours.

Étel és ital

A tágas és jól felszerelt konyhánknak köszönhetően a szünetben lehetőségünk nyílik arra, hogy egy kellemes környezetben süssünk-főzzünk valamit magunknak, vagy ehetünk olyan ételt, amit megrendeltünk, otthonról hoztunk. Amint látják szeretünk együtt is sütni-főzni. Amikor egy projekt sikeresen zárul szokássá vált, hogy a cég reggelivel vagy desszerttel kedveskedik nekünk.

A konyhában ingyen fogyaszhatunk kávét, tejet, Cedevitát,Nesquiket, műzliket, alkoholos italokat. Pénteki szokássá vált, hogy a sikes hét lezárásaként összegyűlünk a sank körül és együtt megiszunk valamit, hogy a következő időszak is ilyen ragyogóan teljen. 

Studio Present
Konferenciák és oktatás

Fontos a trendek követése és az új dolgok tanulása. Megismerkedni emberekkel a világ minden tájáról, hallani az ő tapasztalataikat, tudásukat. Ezért szeretünk konferenciákra járni és mindig nagyon jól is érezzük magunkat.

Büszkék vagyunk a Drupal tábor szervezőire. Ha többet szeretne megtudni erről a konferenciáról a drupalcamppannonia.com oldalon megteheti, ahol egy felvétel mutatja be a tábor légkörének egyes pillanatait.

Felső test masszázs

Az irodába minden hónapban jön egy fizioterapeuta, aki a felső testünket megmasszírozza. Ez a fél órás kikapcsolódás feltölt bennünket a következő hónapig.

Családi élet

A családi értékeket rendkívül fontosnak tartjuk és ápoljuk. Ezért a szabadidőt senki nem veszi el munka után.

Az udvaron van egy játszótér, de az épületen belül is van gyereksarok, ahol játszhatnak, amíg arra várnak, hogy szüleik befejezzék a munkát.

Otthonról dolgozni

Bár minden alkalmazottnak joga van havonta 4 napot otthonról dolgozni, kevesen élnek ezzel a lehetőséggel. Mindannyian inkább az irodában vagyunk, mert ebben a környezetben kényelmesebbnek és produktívabbnak érezzük magunkat. Ha azonban valakinek kényelmesebb, hogy ebből a 4 napból némelyiket otthoni munkavégzésre használja privát kötelezettségek miatt, akkor csak annyit kell tennie, hogy 2-3 nappal előre tájékoztatja kollégáit és megbeszélik az adott napra vonatkozó feladatokat.

Modern munkaeszközök

Fontos számunkra, hogy megfelelő munkaeszközökön dolgozzunk. Ezért használjuk a legújabb laptopokat, monitorokat és eszközöket, amik nem akadályozzák meg a Mac és a ThinkPadre való megosztást. A munkahelyi kényelemnek nagy jelentősége van, ezért gondosan választjuk ki az irodai székeket is.

Személyes fejlődés

Az alkalmazottak személyes fejlődését mindig támogatni fogjuk. Tehát, ha el akar olvasni egy könyvet, amely jelent valamit az üzleti vagy személyes fejlődés szempontjából, megvesszük, és utána az irodai könyvtár részévé válik. Továbbá, ha egyikünk valami újat tanul, akkor nagyon örülünk, ha továbbadja ezeket az ismereteket más kollégáknak.

Hitelfelvétel

Szeretnénk kihasználni a jó együttműködést és bizalmat, amely uralkodik köztünk és beszállítóink között, hogy felajánlhassuk az alkalmazottaknak különféle termékek vásárlását kedvezményes feltételek mellett. Ezért, ha új számítógépet, tévét vagy valami mást szeretne vásárolni, a számláját több havi részletre osztják fel, amelyeket minden hónapban levonnak a fizetéséből.

Szem- és szisztematikus vizsgálatok

Annak tudatában, hogy a számítógépes munka napi 8 órában károsíthatja a látást, ellenőrzést követel , hogy ez nem befolyásolja-e a szemünk egészségét. Ezért minden évben szemvizsgálatot szervezünk, és anyagilag segítjük az új szemüvegek vásárlását. A szemápolás mellett gondoskodunk az egészségi állapotról, ezért rendszeres szisztematikus vizsgálatokra megyünk, amelyekbe a teljes ár 50% -át fektetjük be. Ha valakinek szükséges vizsgálatok elvégzése a szervezett időszakon kívül, akkor ugyanolyan százalékban részesül pénzügyi támogatásban.

Közösségi terek

Teljesen elégedettek vagyunk modern üzleti terünkkel, amely több mint kellemes munkát kínál számunkra. Bárki pihenhet a tó melletti hideg zónában, vagy játszhat a Sony PlayStationön , de használhatja az udvart vagy a belső teret is egy kisebb esemény megszervezéséhez.