Ugrás a tartalomra

Cégfilozófiánk

Ha tisztelünk másokat, mások is tisztelni fognak bennünket

A munka minden vonatkozásában méltósággal és tisztelettel bánunk egymással. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy elmondja hogyan érez, véleménye fontos a cég számára. Az egymás felé irányuló őszinteséggel és nyitottsággal egy motiváló, pozitív atmoszférát alakítunk ki nap mint nap.

Studio Present
Okos időbeosztás

A rugalmas időbeosztás a titka annak, hogy a lehető leghatékonyabban használjuk ki a munkára fordított időt. Rugalmasak vagyunk az évi szabadságok tervezésében, de fontosnak tartjuk, hogy a tervezést közösen végezzük el. Így mindenkinek lehetősége adódik, hogy kedvenc nyaralóhelyén pihenjen és közben ügyfeleinket sem hagyjuk magukra. 

Studio Present
Egy új nézőpont

Munkatársainkat arra ösztönözzük, hogy új szemléletet, új ötleteket vigyenek egy adott projektbe. Egy megváltozott rutin, környezet vagy munkafolyamat új lehetőséget teremt. Munkánk minősége jobb lesz és új dolgokat tanulhatunk egymástól.  

Ha kell egy kis szünet

Cégünk ügyel arra, hogy munkatársainknak kávé, gabonapelyhek, friss gyümölcsök, vitaminok és üdítőitalok álljanak rendelkezésükre, melyeket, ha úgy döntenek, hogy eljött a szünet ideje, egy jól felszerelt konyhában tudnak elfogyasztani. Együtt ünnepeljük a születésnapokat, koccintunk, ha eljön a péntek délután, és időről időre közös főzéseket is szervezünk. A pihenőidő fontos és még jobb, ha együtt töltjük.

Erős kötelék

Minden évben más helyszínt választunk csapatépítő utazásunkhoz, ahol jól érezzük magunkat és elmélyítjük baráti kapcsolatainkat. Időről-időre új kihívásoknak nézünk elébe melyeket együtt, csapatként oldunk meg. Nincs is jobb módja az összetartás megerősítésének, mint egy izgalmas csapatépítő feladat megoldása távol az irodai asztalok és monitorok világától.