Ugrás a tartalomra

Cégfilozófiánk

Ápoljuk a kölcsönös tiszteletet!

Közöttünk lévő különbségek nem akadályoznak meg minket abban, hogy kölcsönös tiszteletet tanúsítsunk egymásnak, meghallgassuk egymást és elismerjük mások sikereit.

Ezen módon produktívabb kapcsolatokat építünk és olyan környezetet teremtünk, amelyben bizalom, együttműködés és megértés uralkodik

Rugalmas munkaidő

A rugalmas munkaidő lehetőséget nyújt mindenkinek arra, hogy okosan és hatékonyan használja az idejét. Eljöhetsz dolgozni 7 és 8:30 között, és szabadon elhagyhatod a munkaidőt a személyes teendőid elvégzése érdekében. Emellett megtervezheted a szabadságodat, amikor neked megfelel - természetesen figyelembe véve a csapat és a vállalat kötelezettségeit.

Kombinálj

Változtasd meg mindennapi rutinjaid és csatlakozz kollégáidhoz a szakterületükön és különböző projekteken. Ezzel ösztönzünk minden kollégát, hogy új ötleteket hozzanak a projektekbe, mert így tanulunk egymástól, ami növeli munkánk minőségét.

Megérdemelt pihenő

Kezd a napot minőségi kávéva, töltődj fel energiával friss gyümölcsökkel vagy sétálj egyet a kertünkbe, ahol a tó mellett kreatív szünetet tarthatsz.

Kapcsolatok erősítése

Minden évben kiválasztunk néhány különböző helyszínt, ahová csapatként utazunk, távol a számítógépektől és munkától. Ezeket az eseményeket jól kihasználjuk, hogy csapatunk még jobban összekocsálódjon.

Családi értékek

Cégünkben nagyra értékeljük a családi értékek fontosságát. Támogató és befogadó munkakörnyezetet teremtünk, amely elismeri dolgozóink családjuk iránti szükségleteit és kötelezettségeit. Hiszünk abban, hogy a megfelelő munka-élet egyensúly fenntartása és a család jólétének előtérbe helyezése boldogabb és motiváltabb embereket eredményez a munkahelyen.