Ugrás a tartalomra

Munkavállalói juttatások

Fontos számunkra, hogy kollégáink megtalálják az üzleti és a magánélet közötti optimális egyensúlyt. Évről évre igyekszünk sok olyan előnnyel szolgálni, amelyek segítségével nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetnek a mindennapi életben. 

Szakmai fejlődés

A Studio Presentnél munkatársaink jóléte és szakmai fejlődése számunkra elsődleges cél.

Amikor csapatunk egy tagja új dolgot tanul, egy workshop keretében osztja meg az új tudást és információt kollégáival. 

Ha egy alkalmazott olyan könyvet szeretne elolvasni, amely hozzájárul szakmai vagy személyes fejlődéséhez, a Studio Present megvásárolja azt. Ezek a könyvek az irodai könyvtárunk részévé válnak, így mindenki számára elérhetőek.

A vállalat fedezi minden olyan tanfolyam költségét, amely segít az egyes készségek fejlesztésében felismerve azt, hogy az egyén fejlődése a vállalat növekedéséhez vezet. 

Tapasztalt kollégákkal dolgozhat együtt, akik készek megosztani tudásukat, és napi szinten mentorálást nyújtani új kollégáinknak.
 

Modern irodánk nyitva áll

A növényfallal elválasztott modern munkaállomások, természetes környezetet biztosítanak. Kerti tóval díszített udvarunk nyugodt légkörrel várja a reggelizni vagy pihenni vágyókat. 

Cégünk atmoszférájának átéléséhez kérjük, nézze meg az alábbi videót:

Családbarát vállalkozás

A családi értékek olyan dolgok, amelyeket támogatunk és ápolunk.

Senki nem veszi el a munka utáni szabadidőt. Megértjük, ha kollégáink családi kötelezettségek miatt munkaidőben kényszerülnek elhagyni az irodát.

Az udvaron játszóteret, az épületen belül pedig egy gyereksarkot alakítottunk ki, ahol a gyerekek játszhatnak, amíg a szüleik végeznek a munkával.

Gyermekeink örömére évente megrendezésre kerül a Halloween-i álarcosbál és a Télapóvárás.

Távmunka

Annak ellenére, hogy minden munkavállalónak joga van havonta 4 napot otthonról dolgozni, kevesen élnek ezzel a lehetőséggel. Többnyire szívesebben dolgoznak az irodában, mert kényelmesebb és hatékonyabb ez a környezet. Ha azonban valakinek jobban megfelel ezt a 4 napot otthonról dolgozni, akkor nem kell mást tennie, mint 2-3 nappal korábban értesítenie kollégáit, hogy közösen megtervezzük feladatait.

Modern munkaeszközök

Felismerjük a megfelelő munkaeszköz használatának jelentőségét. Ezért fontosnak tartjuk a legmodernebb laptopokat, monitorokat és kütyüket, ami néha Mac és ThinkPad támogatókra osztja ketté csapatunkat.  😄 Ugyanilyen fontos a kényelmes munkakörnyezet biztosítása, ezért nagyon válogatósak vagyunk az irodai székek és asztalok kiválasztásánál.

Konferenciák és oktatás

Fontos a trendek követése és az új dolgok elsajátítása, de az is, hogy kapcsolatba lépjünk a világ más tájáról érkező szakemberekkel és megosszuk tapasztalatainkat és tudásukat. Ezért fontos számunkra hogy munkatársaink konferenciákon vegyenek részt. 

Büszkék vagyunk a Drupal tábor szervezőire is. Nézd meg az alábbi videót, mely bepillantást nyújt a tábor hangulatába.

Vállalati szintű csapatépítés

A csapatépítő kirándulás mindenki kedvenc juttatása! Időről időre szervezünk valamilyen közös összejövetelt - legyen szó akár pár napos utazásról vagy grillezésről Andornál, főzőversenyről, pizza sütésről, buliról, focimeccsről, focizásról a szomszédos informatikai céggel, sörözésről vagy iszogatásról az irodai bárban minden pénteken 14:30 után.

Az alábbi videó balatoni csapatépítő redezvényünk hangulatába enged betekintést. 

Csapatszintű összejövetelek, csapatépítők

Az egész vállalatra kiterjedő csapatépítő tevékenységek mellett minden csapat saját “mini csapatépítőt” is szervezhet. Front-end csapatunk Athénba utazott, míg back-end csapatunk a Tarcal-hegyet (Fruska Gora) és Belgrád városát fedezte fel. 

Csoportos látogatásokat is szervezünk németországi irodánkba, ahol ottani kollégáink várnak minket. A városnézés valamint a finom ételek és német sörök közös elfogyasztása tovább gyarapítja emlékeinket és a cégen belüli kapcsolatok sokaságát. 

Munkatársaink jóléte

Kollégáink jólétét kiemelten kezeljük a teljes körű magán-egészségbiztosítás megkötésével, az öngondoskodás fontosságának hangsúlyozásával és a szükséges támogatás biztosításával.

Befektetett összegük 20%-ának hozzáadásával arra szeretnénk ösztönözni őket, hogy meg nem határozott összeget helyezzenek el egy magánnyugdíjpénztárba, hogy ezzel megkönnyítsék befeketésüket a jövőbe.

Felsőtest masszázs

Minden hónapban felsőtest masszázst végző gyógytornász érkezik irodánkba. Ez a revitalizáló fél órás szünet energiafeltöltő hatású. Így vágunk neki az előttünk álló hónapnak!

Szemészeti és szisztematikus vizsgálat

Felismerve a napi minimum 8 óra számítógéppel töltött potenciális negatív hatásokat, elkötelezettek vagyunk látásunk védelme és szemünk egészségének előtérbe helyezése mellett. Ennek érdekében megszervezzük a törvényileg előírt szemészeti vizsgálatokat.

Emellett anyagi támogatást is nyújtunk, ha új szemüvegre van szükség.

Kiemelten kezeljük az általános jó közérzetet, ezért aktívan részt veszünk az egészségügyi szűréseken, az összköltség 50%-át fedezve. Ha az egyének kényelmesebbnek találják a tervezett időszakon kívüli vizsgálatot, akkor is ugyanennyi anyagi támogatást kapnak.

Sport

A sport a legjobb módja egy számítógép előtt töltött nap levezetésének. Havi tagdíjak megtérítésével támogatjuk munkatársaink sportolását. 

Emellett vannak közös sport tevékenységeink is. Részt veszünk félmaratonokon és évről évre elmegyünk a “Business Run” szabadkai futóversenyen. A szomszédos informatikai cégek ellen futball mérkőzéseken veszünk részt.

Edzőterem és wellness részleg

Ha edzőtermre vágysz mi gondoskodunk róla. A Digital Hive-on belül egy külön épületben található a csúcsminőségű edzőterem, szaunával és zuhanyzóval ellátva a tökéletes kikapcsolódás érdekében. 

Angol órák

Mivel digitális világunkban elengedhetetlenné vált az angol nyelv ismerete, lehetőséget biztosítunk munkatársainknak, hogy azt még jobban elsajátítsák. Ennek érdekében minden szerdán, a munkanap utolsó órájában angol órát tartunk, ahol tanárnőnk kiscsoportos foglalkozás keretében fejleszti tudásunkat. 

Ételek, italok

A jól felszerelt konyhának és étkezőnek köszönhetően a szünetekben is kellemes környezetben étkezhetünk, legyen szó akár megrendelt, akár otthonról hozott ételről. Örömünket leljük a közös főzésekben. 

Kávéimádók lévén a friss, helyben pörkölt kiváló minőségű kávé fogyasztását részesítsük előnyben a kereskedelmi kávé helyett. 

Alkoholos italokat péntek délután 14:30 után fogyasztunk - közös kikapcsolódásként a munkahét végén. Ilyenkor bekapcsoljuk a zenét és összegyűlünk az irodai bárban egy újabb fantasztikus munkahétre koccintani.