Ugrás a tartalomra

Munkavállalói juttatások

Befektetés a jövőbe

A Studio Present biztatja a munkavállalóit a további öngondoskodásra. Minden munkavállaló számára magán egészségbiztosítást kötöttünk. A magánnyugdíjpénztár a következő lépés. Arra ösztönözzük csapatunkat, hogy gondoljanak a jövőre más módon is. Azáltal, hogy részt veszünk a nyugdíjalap fizetésében, megkönnyítjük a jövőbe történő befektetést.

Employee Benefits - Studio Present

Élethosszig tartó tanulás

Fontos, hogy fejlődjünk, mint csapat, de ugyanígy fontos a személyes fejlődés is. Legyen az konferencia, szeminárium, tanfolyam vagy bármi egyéb, a Studio Present támogatja munkavállalói fejlődését. 

Aktív mindennapok

Rendszeres fizikai aktivitás vagy versenyen történő részvétel? A Studio Present támogatja a munkavállalók sporttevékenységét. A tagsági díj visszatérítésével vagy egy izgalmas csapatépítő nap megszervezésével támogatjuk az egészséges és fitt éltemód megtartását. 

Employee Benefits - Studio Present

Pihenés és relaxáció

Irodaházunkban rendszeres jelleggel szervezünk masszázs-kezeléseket munkatársaink számára. Ez mellett időnként szükségünk van kikapcsolódásra egy SPA központban melyet csak a csoport számára foglalunk le. Nyaranta eljárunk úszni vagy csapatként összeállunk egy focimeccsre, közös sütögetésre, így erősítve a köztünk lévő emberi kapcsolatokat. 

Employee Benefits - Studio Present