Portfolió | Drupal Ugrás a tartalomra

Portfolió

Pannon RTV

A Pannon RTV helyi televízió és rádióállomás. Ez volt az első projektünk amit a Drupal Thunder fejlesztésében készítettünk.

Az oldalon megtalálhatóak a reklámok, késleltetett hallgatás valamint az élő közvetítés is.
Törekedtünk arra, hogy a nézők számára teljes felhasználói élményt tudjunk nyújtani.
Ezek voltak a legfontosabb dolgok , amelyek segítettek abban, hogy egy komplett oldalt hozzunk létre.

Fő célunk az volt, hogy tartalmas helyi médiaközvetítést biztosítson a magyar lakosság számára, akik híreket kapnak a hazánkról és a világról egyaránt a Pannon RTV-n keresztül.

Kérj ajánlatot
Pannon RTV Pannon RTV Pannon RTV

BOSS Étterem

A helyi ügyfeleknek mindig öröm dolgozni, de ha a legjobb szabadkai vendéglőröl beszélünk az kiváló érzés az egész csapatnak. A Boss Étterem weboldala teljesen új kinézetet kapott ami kiemeli az újdonságokat, elsőbségben az menü és a házhozszállítással kapcsolatban.

A Boss Étterem második legfontosabb oldala az “Étlap”. Az étlapon rátudunk keresni az ételekre az alapanyagok alapján. Az összes grafikai rész ami az oldalon megtalálható egyezik a vendéglőben lévő dolgokkal, itt találhatók a vendégek képei és folyamatban van az online rendelés bevezetése is.

Kérj ajánlatot
BOSS Restoran - Desktop BOSS Restoran - Tablet BOSS Restoran - Mobile

Multiactiv

Az elképzelés az volt, hogy a Multiactiv a termékeit a honlapon a felhasználó igényei szerint 4 különböző módon mutassa be. Választhat gyűjtemény, bőr típus, termék típus és egyéb kiegészítők között amelyek a bőr ápolásához szükségesek.

Minden felhasználó láthatja a promóciós táblázat linkjén, hogy mikor van akció a hozzá legközelebbi üzletben.

Lehetőség van bőr tesztekre is. Amikor a látogató kitölti a tesztet, megkapja az ő igényeihez szükséges terméket. Az interaktív térkép megmutatja az összes üzletet, ahol a Multiactive termékei megvásárolhatóak.

A kezdőlapon megtalálhatóak a promóciós termékek, a Facebook illetve az Instagram közösségi csatornák is.

Kérj ajánlatot
Multiactiv  - Desktop Multiactiv - Tablet Multiactive - Mobile

Zvonko Bogdan Winery

Zvonko Bogdan pincészet weboldalán a kihívásunk az volt, hogy egy hasznos és jól működő oldalt készítsünk. A hatalmas hírnév és minőségi borok megérdemlik, hogy ennek megfelelő weboldalt kapjanak. Reméljük, hogy sikerült ennek megfelelőt létrehoznunk.

A honlapon keresztül meg lehet ismerni a bortermelés folyamatát, információkat kaphatnak az étteremről, a pincészetről, illetve az értékesítési pontokról is.

Az oldalon regisztráció nélkül megvásárolhatja kedvenc borát, mely rövid időn belül megérkezik az otthoni címére.

Kérj ajánlatot
Vinarija Zvonko Bogdan - Desktop Vinarija Zvonko Bogdan - Tablet Vinarija Zvonko Bogdan - Mobile

Fontana

A fontana.rs webáruház különlegessége, hogy egy központi adminisztrációs felületről irányítanak 3 külön webáruházat. Egy helyre érkeznek be a rendelések, elég egyszer feltölteni a terméket, árváltoztatások is csak egy helyen kel változtatni. Ez jelentős időt és energiát spórol meg a mindennapi munkában.

Kérj ajánlatot
fontana.rs - Site development by Studio Present fontana.rs - Site development by Studio Present fontana.rs - Site development by Studio Present

Renner BT

A Renner BT weboldalán gyors, részletes és felhasználóbarát navigációs rendszert hoztunk létre „mega menü” segítségével, így könnyebben kereshetünk rá a főbb kategóriákra. A termékek számkóddal vannak ellátva és egyéb sajátosságaik is fel vannak tüntetve.

Különlegessége az automatikus SKU generátor, amely a legjobb módon hozza létre tulajdonságai alapján a betű és számkódot a besoroláshoz.

Minden termék kódja és neve mellett olvasható még egy hosszabb leírás a termék sajátosságairól, látható néhány kép és keresztmetszet, valamint letölthető PDF prospektus is rendelkezésre áll.

Adminisztrációs felülete részletes, összetett, viszont használata felhasználóbarát.

Kérj ajánlatot
rennerbt.hu - Site development by Studio Present rennerbt.hu - Site development by Studio Present rennerbt.hu - Site development by Studio Present

Berko

A Berko cég weboldala többnyelvű, de nem a klasszikus értelemben. A vizuális részekre van nagyobb hangsúly fektetve a nyelvkínálat keveredése miatt.

A fogyasztók könnyebben boldogulnak a gazdag tartalom, a képek és a szimbólumok segítségével.

Kérj ajánlatot
berko.rs - Site development by Studio Present berko.rs - Site development by Studio Present berko.rs - Site development by Studio Present

Autodragstor

A weboldalon számtalan autóalkatrész található részletesen kategorizálva, melynek köszönhetően célirányosan meg tudjuk keresni a szükséges termékeket.

A weboldal több külső és egy belső raktárhoz kapcsolódik, amelyek közötti szinkronizációért JSON technológia felel, így a változó termékkészlet és az árak is könnyen és gyorsan frissíthetőek.  

Kérj ajánlatot
Autodragstor - Site development by Studio Present Autodragstor - Site development by Studio Present Autodragstor - Site development by Studio Present

Aqualux

A Panorama Aqualux szobák és lakosztályok széles választékát kínálja, amelyekben egy éjszakára vagy hosszabb időre is megszállhat. Egyéb szolgáltatások között szerepel az uszoda, a fürdő, a masszázs és még sok más. A szolgáltatásokat úgy tüntettük fel, hogy bárki könnyen rá tudjon találni.

A weboldal legfontosabb felülete a foglalás, ahol a felhasználó lépésről lépésre haladva kiválaszthatja a szoba típusát, a személyek számát, dátumokat és minden szükséges paramétert. A weboldal angol nyelven is elérhető, mivel gyakran fordulnak meg külföldi vendégek is.

Kérj ajánlatot
Aqualux - Site development by Studio Present Aqualux - Site development by Studio Present Aqualux - Site development by Studio Present

Aretol

A cég fagyasztott gyümölcsök, zöldségek és aromák gyűjtésével és eladásával foglalkozik az élelmiszeriparban, valamint tervei között szerepel a Kelet- és Nyugat-Európa felé való terjeszkedés, ezért weboldalát angol és orosz nyelvre fordította a szerb mellett.

Megfigyelhető még a “Pralex görgetés” (Pralex scrolling), amely 3D hatást kölcsönöz a weboldalnak. A dizájn alapja az eredeti csomagolás, melyet nyomtatott médiából digitálissá alakítottunk. Ezen felül a katalógusból bármikor webáruház készíthető.

Kérj ajánlatot
Aretol - Site development by Studio Present Aretol - Site development by Studio Present Aretol - Site development by Studio Present

Eci-Pec.rs

Az üzlet babaruhák, játékok és oktatóanyagok széles választékát kínálja gyerekek számára a legkisebbektől a legnagyobbakig. A PINO TOYS áll a figyelem középpontjában, ahol a weboldal tulajdonosa határozza meg a kategóriák sorrendjét.

Büszkék vagyunk a “Promo paket” (Reklámcsomag) opcióra, ahol az árengedmény a termékkínálatra szabható. Az árak gyors változtatása .csv fájlokkal csak egyike azon opcióknak, amelyek megkönnyítik a webáruházon belüli adminisztrációt.

Kérj ajánlatot
Eci-pec.rs - Site development by Studio Present Eci-pec.rs - Site development by Studio Present Eci-pec.rs - Site development by Studio Present

Europetrol

Az Euro Petrol részére készült weboldal az autótulajdonosoknak kedvez. Kiválaszthatják a legközelebbi töltőállomást, ezeket a kedvencek közé sorolhatják.

Töltőállomásonként változhatnak a pillanatnyi árak, viszont a valós időben futó szinkronizáció alapján még így is a legolcsóbb helyen tankolhatunk. 

Kérj ajánlatot
Euro Petrol - Site development by Studio Present Euro Petrol - Site development by Studio Present Euro Petrol - Site development by Studio Present

Suncokret

Az előző webáruház kimondottam rossz felhasználói élménnyel rendelkezett. Egy új "csomagolás" megtervezése és elkészítése lett a célunk. Az új megjelenés sikert aratott, vonzza a vásárlókat.

Egy kimondottan jó keresőoptimalizálással rendelkezik (SEO), melynek segítségével napi szinten ad el bio ételeket. 

Az offline és online Loyalty program is egybe lett kapcsolva a weboldalon

Kérj ajánlatot
Suncokret - Site development by Studio Present Suncokret - Site development by Studio Present Suncokret - Site development by Studio Present

Annus

Az annus.rs weblapnál a kihívás az volt, hogy a vállalkozás szolgáltatásait egyérteműen jelenítsük meg a weblapon valamint, hogy a látogatók az információkat könnyen meg tudják találni az oldalon.

A dizájnt a letisztult vonalak, az elegancia és a kontrasztok jellemzik, különös hangsúlyt fektetve a mobil optimalizációra.

Kérj ajánlatot
Annus - Site development by Studio Present Annus - Site development by Studio Present Annus - Site development by Studio Present

Totalbike

A totalbike.rs csapatunk zászlóshajója. Sok fontos része van, ami közül kettőt kell kiemelni. Az egyik az elemek elrendezése, a másik pedig a háttérben a különféle integrációk más szoftverekkel.

Az elemek elrendezésénél az elmúlt pár év tapasztalata, valamint az oldal analizálása játszott kizárólagos szerepet. Külön figyelmet szenteltünk a termék oldalnak, ahol minden résznek megvan a helye és funkciója. A navigáció, szűrés, keresés funkció is mind azt szavatolja, hogy a felhasználók könnyen eljussanak a kívánt termékhez, valamint az egyszerűsített vásárlási lépések abban segítenek, hogy a lehető legnagyobb számban be is fejeződjenek a vásárlások.

A webáruház mobil kinézete fontos szerepet tölt be, mivel ebben az iparágban a látogatók több mint 40%-a a mobil eszközről érkezik. Ezért a mobil kinézetre is nagy hangsúly lett fektetve, hogy az oldal megfelelően legyen megjelenítve, továbbá, hogy a mobil eszközökről történő vásárlások aránya növekedjen.

 

Kérj ajánlatot
Totalbike.rs - Site development by Studio Present Totalbike.rs - Site development by Studio Present Totalbike.rs - Site development by Studio Present

Wellness-Centar

A portál célja, hogy megkönnyítse az összes wellness-, gyógy- és élményfürdő keresését Magyarországon. A felhasználó a szűrők segítségével könnyen megtalálja a választott fürdő ajánlatát.

Minden létesítmény tartalmaz egy részletes leírást és általános felhasználói információkat a weboldalon úgy, mint a nyitva tartás, jegyárak, közelben található nagyobb városok és a részletes keresés.

Kérj ajánlatot
wellness-centar.com - Site development by Studio Present wellness-centar.com - Site development by Studio Present wellness-centar.com - Site development by Studio Present

Onlinepolo

Az Onlinepolo egy folyamatosan fejlődő speciális webáruház. A különlegessége abban rejlik, hogy a felhasználó meg tudja tervezni a terméket amit meg szeretne vásárolni.

A jelenlegi tervező modul már a harmadik verzió, a régi Adobe Flash technológiát cseréltük le a lehető legkorszerűbb technológiákra (html5, js, jquery), hogy a mai trendeknek megfelelően mobil eszközökről is tudjanak az ügyfelek pólót, ajándéktárgyat, kiegészítőket tervezni.

Kérj ajánlatot
Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present Onlinepolo.hu - Site development by Studio Present

Behance portfolio