Ugrás a tartalomra

Brath

A Brath egy díjnyertes hentes, szakács és BBQ szakértő vállalkozás. Németország egyik legjobbja. Prémium húskészítményeiről is híres.

Ügyfelünk régi weboldala helyett egy reprezentatív online megjelenést kellett kialakítani, mely tükrözi a Brath szakértelmét, jártasságát és tapasztalatát. Érdekesen és színesen kellett bemutatnunk a húsiparhoz kapcsolódó tevékenységeiket. 

Üzleti célok
  1. Attraktív és tetszetős weboldal, mely méltón reprezentálja a márkát
  2. A cég kurzusainak és eseményeinek hirdetése
  3. Prémium húskészítmények bemutatása és hirdetése
  4. A vállalat YouTube csatornájának promóciója, a nézettség növelése
  5. Közeli betekintés a munka részleteibe és a szakma iránti szenvedély átadása
A kihívás

Olyan weboldalt kellett készítenünk, amely izgalmasan és színesen tükrözi a cég húsiparhoz kapcsolódó tevékenységét. Rengeteg energiát fektettünk a színek, képek, fotók kiválasztásába, hogy egy olyan egyedi UI-t kapjunk, amely méltón képviseli a Brath márkát, és minden egyes terméket hitelesen mutat be. Az alapelv az volt, hogy a weboldal legalább olyan érdekes legyen, mint a Brath maga.

Megoldások
  1. Magas minőségű prezentáció, a legjobb színek kiválasztása a legjobb fotósok alkalmazása 
  2. Kurzusok és események jól látható helyen - könnyű jelentkezési folyamat
  3. Youtube videók és receptek leírásokkal
  4. A Brath sajátkészítésű, prémium kategóriás hústermékeinek különleges bemutatása – részletes leírások és árak
Weboldal

Első osztályú HD fotókat és gazdag színeket használtunk, melyek méltón képviselik, és első pillantásra felismerhetővé teszik a Brath márkát. Brath Németország egyik legjobb hentese, akitől mindenki tanulni szeretne - célunk volt, hogy ismertessük és vonzóvá tegyük kurzusait, és ezzel még nagyobb figyelmet kapjunk Brath közönségétől.

test slika
test slika
test slika
test slika
test slika

Stilizált fotók

Mivel a friss húson végzett munka hátterében álló művészet, amelytől Brath híres, önmagában nehezen illusztrálható, minimális, ám megfelelő sitlizálással kölcsönöztünk több exkluzivitást és életet a fotóknak.