Ugrás a tartalomra

E-kereskedelemi integrációk CRM, SAP, ERP, hírlevél szoftver vagy bármi más

Online üzlete nem növekedhet integrációk nélkül

Még mindig manuálisan készíti számláit, frissíti listáit a készletekről, árakról vagy emailekről? Engedje, hogy segítsünk Önnek változtatni! E-kereskedelmi megoldásainkkal könnyen integrálhat bármilyen, harmadik fél által készített szoftvert. Ez a legjobb módja annak, hogy időt és pénzt takarítson meg és végre a vállalkozás növekedésére fókuszáljon. 

Ha vállalati rendszerekről beszélünk egy vállalkozásnál - még ha kicsi is - nagyon ritka, hogy ne legyen szükség szoftverintegrációra. Ez az integráció lehet egyszerű, mint például egy kisebb marketing szoftver, de lehet sokkal összetettebb integráció, mint pl. CRM, SAP, vállalatirányítási rendszerek vagy készletmenedzsment szoftver. 

Drupal commerce integrations
code

A legtöbb cégnek fontos, hogy az átállás zökkenőmentes és szünetmentes legyen. Tapasztalatunk van különböző szoftver integrációk pl. könyvelés, számlázás, ERP és CRM rendszerek mint az SAP, Microsoft C5, MiniCRM, Salesforce és természetesen egyéb marketing megoldások pl. MailChimp végrehajtásában. 

Hasonló projektek

Storm Textil

Storm Textil brauchten einen Partner für die digitale Transformation, welcher dafür sorgen sollte, aus der Wohlfühlzone zu treten und ihre gewünschten Ziele zu erreichen.

Boss Caffee

BossCaffee wurde 1986 gegründet und ist so etwas wie ein “Markenzeichen” der Stadt Subotica.
ERŐSÍTSE MEG VÁLLALKOZÁSÁT!

Webáruháza és egyéb szoftverek integrációjára van szüksége?