Ugrás a tartalomra

Branding és grafikai tervezés

Minden a márkáról és a jó kinézetről szól

Letisztult, igényes grafikák tükrözik cége identitását!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Weboldala sok esetben a felhasználó első benyomása Önröl, vagyis az Ön vállalkozásáról. 

Első benyomást kelteni könnyű, de elsőre jó benyomást kelteni már sokkal nehezebb. Mit kell a felhasználónak látnia és éreznie? Mire kell emlékeznie? Hogyan fogják ismét megismerni a brandet? 

Tervezzük meg cége arculatát együtt!

Első sorban egy megfelelő hatásos logóra van szükség - egyszerű és megjegyezhető, mindemellett változatos és sokoldalú. A logó akkor jó, ha jól mutat egy tollon és egy óriásplakáton is. 

Igen egyértelmű feladatnak tűnik a logó színének kiválasztása. Mégis, mint szakértők tudjuk, hogy minden jól megtervezett és lenyűgöző weboldal mögött magasan képzett designer van, aki megérti a színpaletta jelentését és annak hatását az emberekre. A színek felébresztik az érzelmeket, befolyásolják a hangulatunkat ezáltal befolyásolják döntéseinket. Mindezen döntéseket az adott iparág, valamint a célcsoport / ügyfelek és felhasználók szokásainak és jellemzőinek alapos elemzése előzi meg. 

Rendelkezésére állunk, hogy megfelelő döntéseket hozhasson. 

Már több mint egy évtizede tervezünk kimagasló design csomagokat ügyfeleinknek. Legyen az figyelemfelkeltő banner, fotó a közösségi hálóra, Google hirdetés vagy szórólap... Képzelje el, és mi megvalósítjuk!

Arculattervezés és átalakítás

Az arculat- és márka tervezés egy művészet. A cél, hogy az emberek megjegyezzék azt. Ez nem csak egy szép logó megtervezéséről szól. A cég szellemiségével kezdődik és magával a márkával folytatódik. Meg kell érteni és vizuális elemmé kell alakítani. 

Kreativitás a kőzősségi médiában

A közösségi média egyre telítettebbé válik. Hirdetések és túlzsúfolt oldalak próbálják befolyásolni a felhasználókat. Legtöbbjük túl idegesítő vagy épp ellenkezőleg: a hatalmas mennyiségű vizuális információ tömegében észrevehetetlen a felhasználók számára. Jól megtervezett, célzott arculat nélkül a hirdető csak pénzt dob ki az ablakon. Először ismerje meg célcsoportját majd kezdje el a hatékony, felismerhető vizuális elemek használatát a közösségi médiában.

Tervezés és grafika

Vizuális kommunikáció mindenek felett!

Ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínálunk. Miután megismertük ügyfelünk üzletágát és célcsoportját, a következő lépés ötleteinek, kedvenc szimbólumainak, színeinek megismerése. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fenti információk alapján ügyfeleink ötletét hatékony formába öltsük. Az arculatnak megnyerőnek, emlékezetesnek kell lennie. Mindemellett hisszük, hogy a kevesebb több. Legtöbb esetben a leghatékonyabb szemléltetés a könnyű, egyszerű design.

Mindemellett kézzel rajzolt illusztrációkat is készítünk, melyek lehetővé teszik, hogy érvényesüljön ügyfeleink kreativitása. A mi tapasztalatunkkal biztosan a megfelelő szín és betűtípus lesz kiválasztva. Minden egyes vonalnak jelentősége lesz, és nem marad el a kívánt összhatás. Célunk, hogy olyan arculatot alkossunk mely hosszú távon is hatásosan képviseli az Ön vállalkozását. 

Branding

Felismerni Önt mindig és mindenkor!

Egy apró jeltől egy tollon egészen a hatalmas hirdetőtábláig bármely felületre könnyen illeszkedő logót készítünk. Nyomtassa rá egy pólóra vagy ragassza céges járműre, mindenhol jól fog mutatni! Az egyedüli dolog, amit tennie kell, hogy elképzelje. A többi a mi dolgunk. Valóra váltjuk ötleteit a végeredmény pedig hatékony és használható lesz. Az elkészített brand-book példákon keresztül definiálja a logóhasználatot, designnal ábrázolja a színes és fekete fehér verziókat, nyomdai előkészítést is tartalmaz, amely bármikor elővehető.

Legyen egyedi és megkülönböztethető!

Védjegyét figyelemfelketőnek és megjegyezhetőnek tervezzük. Ne féljen nagyot álmodni mert mi meg tudjuk valósítani!

Lépjen velünk kapcsolatba!
Person