Ugrás a tartalomra

Civil és nonprofit szervezetek

Erős és biztonságos rendszer a civil és nonprofit szektornak

A világ legbefolyásossabb nonprofil szervezetei számára a Drupal az első számú nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. A cél, hogy létrehozzuk, testreszabjuk és megerősítsük a küldetés hatását és igazi változást érjünk el.

Segítő kezekre van szüksége nonprofit projektjéhez? Írjon nekünk!

A Drupalt több száz civil és nonprofit szervezet választotta

Könnyen és gyorsan indítható - ideális nonprofit szervezetek számára. Sok meglévő, bevált funkció közül válogathatunk. Könnyen kezelhető, költséghatékony, megbízható és nem utolsó sorban nyílt forráskódú.

Skálázhatóság - A küldetés erősödésével a befolyás növekedésével a Drupal is növekszik Önnel. Csatlakoztassa a fő webhelyet, a kampányokat és minden egyéb elindított tevékenységet.

Jól strukturált - A Drupal segítségével kategorizálhatja a tartalmat úgy, hogy maga az üzenet hatásos és többfelől elérhető marad. 
 

Az elmúlt években különböző projektekben vettünk részt webes alkalmazások, weboldalak és mobil alkalmazások kifejlesztésében kimondottan a nonprofit szektor részére. Érdekeltek bennünket az oktatás módszertanához kapcsolódó megoldások. Komplex digitális platformok kivitelezésével tapasztalatot szereztünk a felsőoktatáshoz és a finanszírozás kezeléshez kapcsolódó projektekben.

Különböző digitális projekteknél rengeteg különböző megoldást alkalmaztunk. Például diákok százainak segítettünk vizsgára készülni és ösztöndíjra jelentkezi vagy felhasználóbarát megoldásokkal könnyítettük meg az egész pályázati folyamatot. Rendszerünk a teljes finanszírozási folyamatot végig menedzseli.  Ide tartozik minden, a pályázástól a hiánypótláson és értékelésen keresztül az éves fenntartási beszámolók átadásáig. Átlátható vezérlőpult, szűrések, statisztikák és automata funkciók könnyítik meg az ügyfélszolgálat munkáját. 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Person