Ugrás a tartalomra

Támogatjuk a Drupal közösséget

“Mi a Drupalt választjuk, mi vagyunk a Drupal.”

Annyit adunk vissza a közösségnek, amennyit csak tudtunk. Miután összeállítottuk a listát, mi magunk is meglepődtünk. Olvassa el hogyan támogatjuk a Drupalt!

Drupal Modulok

A Drupal egy rugalmas, nyílt forráskódú rendszer, mely könnyen bővíthető további modulok hozzáadásával. Szépsége abban rejlik, hogy bármilyen a Drupal közösség által ajánlott modul szabadon felhasználható, vagy, ami a legjobb, az általunk kreált modult más Drupalosok is felhasználhatják. 


Drupal ügynökségként az utolsó pár évben több mint 30 modult fejlesztettünk és tartunk karban. Néhány közülük széleskörűen elterjedt, és büszkék vagyunk arra, hogy sikerrel alkalmazzák. Ez egy egyszerű módja annak, hogy visszaadjuk azt amit a Drupal Közösségtől kaptunk. 


Több mint 30 modult fejlesztettünk, melyek könnyen letöthetők és telepíthetők az Ön Drupal oldalán is. 

Studio Present Drupal distributions

A Drupal disztribúciók egyre népszerűbbek a Drupal felhasználók körében. Főleg azért, mert egy kódolással nem foglalkozó személy is könnyen kezelheti őket és a fejlesztési időt is lerövidítik. 

A Druppio Small Business disztribúciónk az egyik legnépszerűbb fejlesztésünk több mint 20.000 letöltéssel.
 

Druppio - Small Business Distribution

Nem csak Drupal támogatók, hanem Drupal munkatársak is vagyunk!

A Drupal közösség lelkes tagjaként szeretünk visszaadni a közösségnek annyit, amennyit csak tudunk. A Drupal Szövetség tagjai vagyunk. A támogató partnerprogramok lehetőséget biztosítanak a Drupal Szövetséggel együtt történő fejlődésre. 

Az utóbbi időben több mint 30 modult fejlesztettünk és tartunk karban. A legnépszerűbb disztribúciónk a Druppio Small Business. Bíztatjuk fejlesztőinket, hogy munkájukkal és véleményükkel napi szinten támogassák a közösséget. 

Munkánkat emellett projekt-példák által mutatjuk be, amelyek weboldalunkon és a drupal.org weboldalon is megtalálhatóak. 
Az utóbbi három évben sikerült a világ 40 legfontosabb Drupal támogatója közé kerülnünk. 

Kattintson és tekintse meg drupal.og profil oldalunkat.

https://www.drupal.org/studio-present

Studio Present - Drupal supporting partner
Studio Present - Drupal camp Pannonia

Drupal Camp Pannonia

Célunk, hogy motiváljuk az emberek csatlakozását a Drupal közösséghez és hogy a közösségen belüli kapcsolatokat szorosabbá tegyük. Mivel szeretjük a kihívásokat elhatároztuk, hogy valami teljesen mást csinálunk, olyasmit ami még nem volt a környékünkön. Az utóbbi két évben megszerveztük a saját szülővárosunkban a Drupal Camp Pannoniát, összegyűjtve a Drupalosokat a világ minden tájáról. Megtiszteltetés volt egy ilyen fontos és nagy jelentőségű esemény megszervezése, de még ettől is fontosabb, hogy tudjuk: nagyszerű barátaink vannak a világ minden táján. 

Ha szeretne bepillantást nyerni a Drupal Camp Pannonia 2019-es pillanataiba olvassa el Varga Réka blogposztját. 

https://www.drupal.org/community/mentoring/blog/open-source-paradise-where-everyones-stories-have-started

Egy érdekes történet a Drupal Camp Pannónia 2019-ről amit Miki írt.
Drupal Camps are incredible!

Videóbeszámoló

Nézze meg videóösszefoglalónkat a 2019-es évi Drupal Camp Pannoniáról. 

https://www.facebook.com/drupalcamppannonia/videos/439082343356488/

 
A harmadik Drupal Camp Pannonia 2020 Októberében kerül megrendezésre. Csapatunk már nagyon várja, hogy együtt tanuljunk, ismerkedjünk és szórakozzunk drupalos barátainkkal a világ minden tájáról. Érdekes előadásokkal, minőségi workshopokkal és sok más meglepetéssel készülünk. Az időpont végleges minden egyéb információ megtalálható a Drupal Camp Pannonia oldalán. 

https://drupalcamppannonia.com/

Studio Present Drupal Agency

Amíg mi az új eseményre készülünk olvasson az előző Drupal Camp Pannoniáról. 

Az utóbbi években résztvevői voltunk több Drupal eseménynek mint pl. Iron Drupal Camp Prága, Drupalcon Bécs, Drupalcon Amszterdam. Nem csak résztvevőként megyünk, hanem lehetőségeink szerint támogatjuk is a rendezvényeket. Néhány rendezvény amit támogattunk: Drupalaton, mely a Balatonnál került megrendezésre, és a Drupal Heart Camp Zágrábban. 

Rendszeresen szervezünk Drupal meetup-okat a szerbiai Szabadka városában, hogy alkalmunk legyen tapasztalatot cserélni vagy új dolgokat tanulni a többi Drupal támogatótól. A rendszeres, ügynökségünkön belül rendezett workshopok alkalmasak egymás fejlesztésére. E mellett szívesen oktatjuk más cégek munkatársait is, ha Drupalról van szó. Hisszük, hogy küldetésünk a Drupal tudás megosztása és népszerűsítése, valamint azok ösztönzése a Drupal használatára, akik csak most fedezik fel a Drupal világban rejlő lehetőségeket. 
 

Studio Present Drupal Agency

Aktív tudásszerzés a Drupal világában

Annak érdekében, hogy fejlesszük a Drupal közösséget és méginkább elősegítsük a Drupal használatát, könyvet írtunk a Drupal 8-ról. Egy helyre gyűjtöttük az összes releváns információt. 
A kiadvány angol és szerb nyelven került kiadásra az Európai Unió támogatásával. 

Olvassa el angol nyelvű Drupal 8 könyvünket!

Drupal 8 Course - IPA - ENG version

Tudásmegosztás

A Drupal világ állandóan megújul. Küldetésünk, hogy az új információkat megosszuk a Drupal Közösség tagjaival ezért állandó blogbejegyzéseket és technikai útmutatókat írunk. Próbálunk minél több magyarázatot adni és azt példákkal alátámasztani. Ne hagyja ki Drupal bejegyzéseinket cikkeinket, melyeket tapasztalt fejlesztőink írtak. 

Látogasson el blogunkra, hogy még többet megtudjon a Drupalról!

https://dev.studiopresent.com/