Ugrás a tartalomra

Felsőoktatási intézmények

Napjainkban az oktatás egy új szintre lépett!

A Drupal egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, melynek segítségével a diákok megnyerése, későbbi on-line tevékenysége, külső és egymás közti kommunikációja egy új digitális élménnyé válik. 

Oktatási platformra van szüksége? Lépjen velünk kapcsolatba!

Rugalmas. Variálható. Biztonságos.

Weboldal típusok és mobilapplikációk széles választékát kínáljuk. A tudományos publikációk és egyéb tartalmak strukturált megjelenítését az Ön intézményének igényei szerint kivitelezzük.Több oldalon belüli funkció szerint skálázható. Képzelje el, hogy egy adminisztrációs felületen keresztül kezeli az egyetem különböző tanszékeinek weboldalát. Az adminisztrátorok és szerkesztők jogosultságainak beállítása könnyedén szabályozható. 
Biztonságos, mert a diákok személyes adatainak védelme kiemelt fontosságú. A hallgatók és az egyetemi adatok védelme érdekében bevált biztonsági megoldásokat alkalmazunk.

Amikor az oktatástól és az IT-ról beszélünk nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a kettő szinte együtt kezelendő, különösképpen az utóbbi években. Hiszünk abban, hogy az oktatásnak követnie kell a technológia vívmányait, a technológiának pedig támogatnia kell az oktatás egészét. Hiszünk az oktatási platformok jelentőségében, ezért is szenteltünk kiemelt figyelmet oktatási projektjeinknek..

Ötletek oktatási projektekhez

Létrehoztunk egy oktatási platformot, ahol a diákok közösen dolgoznak, kérdezhetnek a tanároktól, hozzáférhetnek a tananyaghoz és on-line tesztfeladatokat oldhatnak meg így segítve a vizsgára készülést. A platformon keresztül a diákok interaktív digitális tanteremben tanulnak és többször is meghallgathatják a feltöltött előadást. 
Egy ilyen platformon keresztül a diákoknak lehetőségük van ösztöndíjra is pályázni. A már meglévő tanulmányi vagy személyes adatok használatával a felhasználó és az adminisztratív munkatárs munkája leegyszerűsödik, a hibák lehetősége minimalizálódik. Ezen fejlesztések legnagyobb előnye az időmegtakarítás. Azzal, hogy kiiktatjuk a hagyományos papíralapú vagy többféle felületről történő jelentkezéseket, lerövidítjük az egész folyamatot, és az eredmények akár azonnal láthatóak. Míg a múltban több emberre volt szükség, hogy feldolgozza és rendszerezze ezen adatokat egy összetett platform segítségével, ez most egy ügyintéző számára néhány kattintással megoldható. 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Name