Ugrás a tartalomra

IOS és Android mobilalkalmazások

Bárhol, bármikor

Mobilapplikációkat készítő csapatunk kész vállalati szintű, de egyben egyszerű és hasznos alkalmazásokat készíteni ügyfelei és alkalmazottai számára. Az egyedi felhasználói élmény garantált. 

Mobilalkalmazásra van szüksége? Keresse csapatunkat!

Mobil alkalmazás ügynökség

Mobil alkalmazás ügynökség vagyunk, specializációnk az iOS és Android alkalmazások fejlesztésé. Elkötelezettségünk a kiválóság iránt garantálja, hogy ügyfeleink a legmagasabb szintű elégedettséget tapasztalják, miközben megvalósítjuk az ötleteiket és kiemeljük őket a dinamikus és versenyorientált alkalmazás piacon.

Képzett mobilalkalmazás-fejlesztők

A cégünk tapasztalt mobilalkalmazás programozókból áll, akik széleskörű tudással rendelkeznek az iOS és Android alkalmazások fejlesztése terén. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy zökkenőmentes, felhasználóbarát és funkcionális alkalmazásokat hozzunk létre, amelyek különböző iparágakat és piaci szegmenseket képviselnek.

Natív alkalmazások vagy csak komponensek

Az egyedi igények alapján képesek vagyunk natív alkalmazásokat létrehozni Android Studio, Xcode, Kotlin (KMM) segítségével. Néha csak az alkalmazás egy részének kell natívnak lennie. Tapasztalatunk alapján, beleértve az időt és költséget, el tudjuk dönteni, melyik technológia a megfelelő a konkrét feladathoz.

 

C++ és Java

Az Ön igényei és preferenciái alapján C++-ban, Javában vagy mindkettőben készíthetünk alkalmazást:

C++-t alacsony szintű programozáshoz használjuk, magas teljesítményű komponensek, például játékmotorok, multimédiás alkalmazások és valós idejű alkalmazások fejlesztéséhez.

Java a központi alkalmazáslogika fejlesztésére, a felhasználói felület létrehozására, az adattárolás kezelésére és az alkalmazás erőforrásainak kezelésére szolgál.

GIS (Térképek)

Szakértelmünkben sok tapasztalat van a térképek, különböző rétegek, hely alapú szolgáltatások és geofencing területén.

Ha az alkalmazásához kapcsolódik a helyszolgáltatások, valós idejű koordinációs adatok, képek és geoadatok gyorsítótárazása, akkor mi vagyunk az ideális partnerek.

A térképek használatával, online vagy offline módban frissíthetjük az új tartalmakat egy trigger, esemény alapján... Ez az a munka, amiben jártasak vagyunk.

Automatikus alkalmazásfrissítés az alkalmazásboltokban

Kritikus fontosságú, hogy az új funkciók minél hamarabb eljussanak a felhasználókhoz.

Ehhez automatizálni kell a telepítési folyamatot az alábbi sorrendben:

Folyamatos integráció (CI): az alkalmazás automatikusan felépül és tesztelődik, amikor változtatások kerülnek a kódtárba.

Verziókezelés: gondosan meg kell fontolni a rendszert annak érdekében, hogy az alkalmazásboltok elfogadják az új verziót a beküldéskor. Az alkalmazás verziószáma az adott alkalmazásboltok specifikus szabályai és követelményei szerint kell növekedjen.

Kiadáskezelés: A CI rendszert úgy kell konfigurálni, hogy automatikusan létrehozza a szükséges fájlokat az alkalmazás kiadásához az alkalmazásboltokban, például az APK fájlt az Androidhoz vagy az IPA fájlt az iOS-hez. Ezeket a fájlokat az alkalmazásboltokba az adott bolt API-ján vagy más automatizált mechanizmuson keresztül lehet feltölteni.

Kifejlesztettünk olyan munkafolyamatokat, amelyek kombinálják mindezt egy optimalizált folyamatban. Egyetlen parancs és kb. 15 perc alatt új alkalmazást jelentethet meg mind a Play Áruházban, mind az Apple Áruházban.

Az automatikus alkalmazásfrissítés az alkalmazásboltokban segít az új verziók gyors és hatékony kiadásában, miközben minimalizálja az esetleges hibák vagy problémák kockázatát, amelyek negatívan befolyásolhatják a felhasználói élményt.

Üzenetközvetítők

Az üzenetközvetítők segítségével különböző alkalmazások és szolgáltatások tudnak kommunikálni egymással, még akkor is, ha különböző programozási nyelveken íródtak vagy különböző platformokon futnak.

Emellett további funkciókat is biztosítanak, mint az üzenet szűrése, üzenet átalakítása és üzenetirányítás. Az üzenetközvetítők gyakran használatosak vállalati rendszerekben, ahol segítik különböző rendszerek és alkalmazások integrációját. Az üzenetközvetítők a Smart Pierre rendszerünkben is használatban vannak.

Tesztelés (manuális, funkcionális)
 • Egységtesztelés
 • Integrációs tesztelés
 • Funkcionális tesztelés
 • Felhasználói felület (UI) tesztelés
 • Teljesítménytesztelés
 • Biztonsági tesztelés
 • Elfogadási tesztelés
Skálázható alkalmazás

Egy skálázható alkalmazás olyan, amely növekvő igényeket, felhasználói forgalmat és adatmennyiséget képes kezelni anélkül, hogy csökkenne a teljesítménye vagy megbízhatósága.

Egy skálázható alkalmazás építése gondos tervezést és figyelembevételt igényel a különböző komponensekre, amelyek az alkalmazás architektúráját alkotják.

Íme néhány fontos komponens egy skálázható alkalmazáshoz:

 • Terheléselosztó
 • Vízszintes skálázás
 • Adatbázis skálázás
 • Gyorsítótárazás
 • Mikroszolgáltatások
 • Felhőinfrastruktúra
React Native alkalmazások

ELŐNYÖK

 • Gyors alkalmazásfejlesztés
 • Több mint 30% idő- és költségmegtakarítás
 • Egyetlen kódbázissal lefedhető kb. az Android és iOS eszközök 80%-a (platformfüggetlen kompatibilitás)
 • Viszonylag jó teljesítmény
 • Egyszerű tanulási görbe új fejlesztők számára
 • Nyílt forráskódú keretrendszer, amely lehetővé teszi az alkalmazások JavaScriptben történő írását és natív UI-elemekkel történő megjelenítését
 • Gazdag ökoszisztéma, nagy fejlesztői közösség

HÁTRÁNYOK

 • Az előrehaladott natív funkciók, mint például a GPS, kamera, értesítések néha specifikus operációs rendszerre írásra szorulnak
 • A teljesítmény nem azonos a natív alkalmazásokkal
 • Korlátozott hozzáférés a natív API-khoz, néhány platformspecifikus funkció nem áll rendelkezésre
Ügyfeleink visszajelzései
Hellen
Helene Otte | Storm Textil

Új weboldalam 14 napja van online, és az ügyfelek visszajelzései megfizethetetlenek. A tanácsadás ügyfélorientált volt, egyedi és rövid távú kívánságaimat már a fejlesztés során megvalósították.

natur.digital logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

A Studio Present cég segítségével sikerült egy éven belül elkészítenünk a termékünket. Nagyon köszönjük a kiváló és agilis megvalósítást, valamint a bizalmas kommunikációt.

eurepoc logo
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present segített projektünk kezdeti megvalósításában. Fejlesztettek egy megbízható és hatékony adatkezelési  infrastruktúrát, amely működésünk biztos alapját képezi.  A Studio Present csapata számára gyorsan világossá váltak a célkitűzéseinket, és hatékony technikai megoldásokat nyújtott, miközben a kérdéseinkre is rendelkezésre állt.

Heiko Brath
Heiko Brath | Heiko Brath GmbH

Tökéletes, gyors szolgáltatás és nagy kedves kapcsolattartó. Mindig és mindenkinek csak javasolni tudom!

Lépjen velünk kapcsolatba!
Person