Ugrás a tartalomra

IoT (Internet of Things) fejlesztés és megoldások

Minden "okos" körülöttünk

Egyszerűsítse életét és vállalkozását azáltal, hogy az interneten kapcsolja össze a dolgokat.

Mérnökeink elkötelezettek a mindennapi élet funkcióinak okos vezérlése és online rendszerek felhasználóbarát kialakítása és összekapcsolása mellett. Fő termékük egy teljesen intelligens megoldás, a Pierre.

IoT (Internet of Things) development & solutions - Studio Present

Utazás a jövőbe

Az Internet of Things (IoT) lehetővé teszi számunkra, hogy online rendszeren keresztül irányítsuk használati eszközeinket. Ma már mindenki tudja, hogy az okos házak és autók, online egészségügyi vizsgálatok, intelligens gazdálkodás és más hasonló megoldások nemcsak a jövő kihívásai, hanem valójában már jelen vannak mindennapjainkban, könnyebbé és kényelmesebbé teszik életünket.

E rendszerek egy része már létezik és életünk minden területére hatással van.

PIERRE

Hosszútávú célunk egy aktív részvétel az emberiség jövőjének alakításában. A DotLab csúcstechnológiai start-up céggel karöltve innovatív fejlesztéseket hajtunk végre.

A DotLab mérnökeinek víziója, egy okos, fenntartható jövő, melynek szerves része az egyének és azok eszközeinek felhasználóbarát kapcsolata. A DotLab első terméke a Mainstay, egy intelligens felhő alapú öntözőrendszer melyet okostelefon irányít. A rendszer mesterséges intelligenciát használ. Döntéshozás és cselekedet előtt figyelembe veszi az időjárásjelentést, páratartalmat, és a talajnedvességet. 

A jelenlegi projekt egy komplex okosépület-megoldás, mely a PIERRE névre hallgat. Új élményt nyújtó komplex intelligens épület menedzsment rendszer hotelek, társasházak vagy irodaházak részére. A termék kifejlesztésének elsődleges célja épület automatizálási rendszerek fejlesztése, mely magába foglalja az áram használat, hűtés-fűtés, világítás, beléptetés, biztonsági rendszer, vendégek és személyzet jogosultságainak irányítását és kezelését.

IoT (Internet of Things) development & solutions - Studio Present

mqtt

MQTT

MQTT egy egyszerű üzenetküldő protokoll mely alacsony sávszélességű korlátozott eszközökhöz ajánlott. Egy kitűnő megoldás iOT applikációkhoz. Az MQTT lehetővé teszi parancsok küldését kimenetek vezérlésére, érzékelő csomópontok adatainak olvasására és közzétételére, és még sok minden mást.

IoT ötlete van?

Mérnökeink megtervezik Önnek a hardvert, a firmware szoftvert és a végső alkalmazást is!