Ugrás a tartalomra

Komplex webes alkalmazások

Intelligens megoldások bármilyen helyzethez.

Egyes vállalatoknak csak egy egyszerű weboldalra van szükségük, de egyre többen igényelnek rendkívül összetett webes megoldásokat. Itt lép közbe csapatunk! Egyedi webes megoldások készítésével pontosan azt nyújtjuk ügyfeleinknek, amit elképzelnek.

Szeretünk webalkalmazásokat készíteni. Keressen bennünket!

Az elmúlt években különféle webalkalmazásokat készítettünk, két érdekes példa:

  • nonprofit oktatási projekt, amely segít diákok ezreinek felkészülni a vizsgákra vagy ösztöndíjat igényelni
  • nonprofit projekt, amelynek során több mint 10.000 cégnek segítettünk vissza nem térítendő támogatás igénylésében, amelyek összértéke meghaladta a 160 millió eurót.

 

Így dolgozunk

Bármilyen webalkalmazás készítésének kezdetén az első és legfontosabb lépés, hogy megértsük ügyfeleink igényeit. A következő lépés a lehető legjobb megoldás kidolgozása az ügyfél számára. A szakértelem és az összetett projektmegvalósítási képesség mellett egy másik kulcsfontosságú tényező az ügyféllel folytatott kommunikáció, ahol a projektmenedzserek kapják a legfontosabb szerepet. Ez csak néhány dolog a sok közül, amelyek az összetett munkafolyamatot képezik.

Megoldások csomagküldő cégek számára

Amikor meghozta a döntését a legfontosabb dolgokról, mint például a rakomány, csomag dimenziók vagy célállomások, a következő fontos lépés, hogy hagyjon ránk minden mást. Mi megtaláljuk a leghatékonyabb módot, hogy digitalizáljuk az egész folyamatot és összekössünk mindent egy egységes rendszerbe. A folyamatok digitalizálása és optimalizálása által, segítünk a gyorsabb növekedésben.

 
Irodalmi művek és művészeti alkotások digitális archívuma

Felemelő érzés, ha készíthetünk valamit közösségünknek, mely a jövő generációjához is eljut majd. Készítettünk egy platformot, melynek segítségével megmentettünk és mindenki számára elérhetővé tettünk régi digitalizált könyveket és folyóiratokat, művészeti alkotásokat. Ezen a ponton az összetett webalkalmazások találkoznak a kultúrával. A biztonságos megőrzés mellett, ez a platform a végtelen tudás forrása is egyben. Csak kezdjen el keresni, és kitárul egy teljesen új világ.

 
 
Finanszírozás kezelés

Hatékony és minőségi megoldásokat hoztunk létre olyan nonprofit szervezetek számára, akik más civil szervezeteket vagy cégeket támogatnak. Összetett webalkalmazások létrehozásával az egész finanszírozási folyamatot sokkal egyszerűbbé tettük. A jelentkezéstől az aláírásig, beleértve az egész háttérmunkát is, küldetésünk az volt, hogy a leghatékonyabb rendszert hozzuk létre. A rendszer több mint 12.000 pályázatot képes kezelni, több mint 160 millió euró összértékben. Nem utolsó sorban, több mint 50 alkalmazottnak segítettünk a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

 
Raktár- és árukezelés

Ha több raktára, folyamata és feladata van, amit csak jelentős időráfordítással tud nyomon követni, akkor itt az ideje, hogy közbelépjünk. Elkészítjük Önnek testreszabott rendszerét az árukészlet, árazás, munkafolyamatok és a napi szintű változások nyomon követése céljából. Megkönnyítjük az alkalmazottak munkáját, minimalizáljuk a hibalehetőségeket és az adminisztrációra fordított időt. A végeredmény egy egységes, mindenki számára könnyen kezelhető rendszer.

Lépjen velünk kapcsolatba!
Name