Ugrás a tartalomra

Megoldások a média és a kiadók számára

Tartalom a felhasználók igényei szerint

Építsünk valami különlegeset! Készítsünk együtt egy többcsatornás megoldást, amely mindig és mindenhol összeköti Önt a nagyközönséggel. Rugalmas, hiteles és hatékony, mindez egy újszerű letisztult alkalmazáson keresztül, egyetlen megoldással. 

Kiadói platformra van szüksége? Írjon nekünk!

Alkossa meg médiaalkalmazását nyílt forráskód segítségével!

Rugalmas - A digitális eszközkezelés támogatja a kreatív szerkesztői munkafolyamatokat és teljes szabadságot nyújt, zökkenőmentesen biztosítva a mindennapi munkát.

Hiteles - A többcsatornás közzététel és a személyre szabott beállítások lehetővé teszik az adott tartalmakhoz történő hozzáférést térben és időben. 

Hatékony - A tartalom modern fejlesztési eszközei növelik a bevételt és szavatolják a márka sikerét. 

A Studio Present hivatalos Thunder integrátor - A Thuder egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer mely Drupal 8-as alapú és kimondottan professzionális kiadói tevékenységhez alkották. Olyan online magazinok használják mint pl. Burda Media magazin, Playboy, Marie Claire vagy a Pannon.

Kiadóknak készült
Készítsen cikkeket multimédiás tartalommal. Gazdagítsa a cikkeket fotókkal, videókkal vagy idézetekkel a közösségi hálóról. Használata rendkívül egyszerű, könnyedén rendezheti munkáját ahogy Önnek legjobban megfelel. 

Könnyű kezelhetőség
Adjon hozzá képeket, galériákat és videókat, egy könnyed mozdulattal pontosan oda ahová szeretné. 

Reszponzív, mobilbarát oldal
A Thuder segítségével a szerkesztők és adminisztratív munkatársak hatékonyan dolgozhatnak bármely eszközről. A cikkek publikus nézete azonnal megtekinthető, akár a majdani használt eszköz típusának kiválasztásával is. 

 

A tartalom időzítése
Megtervezhető, hogy a nap mely szakaszában történjen az új tartalom közzététele. Ugyanígy beállítható az egyes tartalmak letiltásának időpontja is.


Rugalmas
Széleskörő funkcionalitás a különféle szerepkörrel rendelkező partnerek számára. Mindemellett hasznos Drupal modulok ezrei állnak rendelkezésünkre a Drupal közösség jóvoltából. 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Person