Ugrás a tartalomra

React és React Native fejlesztés

Amennyiben már most React fejlesztésben keres munkatársakat úgy már feltehetőleg tisztában van azzal, hogy milyen professzionális mégis olcsó eszközről van szó. Ha kiemelkedő ügyfélélményt szeretne biztosítani digitális projektjéhez úgy a React a tökéletes megoldás. Szakértő csapatunk, több éves tapasztalattal, segítséget nyújt Önnek, hogy könnyen megvalósíthassa elképzelését. 

Érdeklődik? találkozzon velünk! 

React Ügynökség

Teljes körű szolgáltatást nyújtó digitális ügynökség vagyunk, több mint 15 év tapasztalattal komplex webes megoldások fejlesztésében, marketinggel és dizájn megoldásokkal kombinálva. 

A komplex React fejlesztési projektek projektvezetőjeként végzett munka egyedülálló betekintést és tapasztalatot adott számunkra, hogy megértsük ügyfeleink igényeit. Az igények és elképzelések felmérése után pontosan megtervezzük a projekteket - a lehető legjobban definiálva ügyfeleink céljait. 
 

Az elvártnál több

Miután többféle eszközt használtunk egyazon célok elérésére mint a React, megtaláltuk a megoldást azon ügyfeleink számára akik a szokásos szolgáltatásoknál egy kicsit többre vágynak. Ez a megoldás nem más mint a Drupal és a React kombinációja. 

A két megoldás kombinációja egyedülálló digitális élményt nyújt. Képzelje el, hogy rendelkezik egy az Ön igényeinek megfelelő adminisztrációs felülettel, ahol tökéletesen adminisztrálhatja webhelye tartalmát (Drupal), lenyűgözően érzékeny reszpozív Front-end felületet (React) valamint rendelkezik iOS / Android alkalmazással, amely letölthető az Apple- és a Google Play áruházból ugyanazon adatokat használva mint az Ön webhelye. 
 

Mik a React előnyei?

1. Bármilyen bonyolult is a projekt, a React képes lesz megvalósítani.

2. Alkalmas a felhasználói élmény javítására, ami növeli az értékesítést és az interakciókat a webhelyével vagy alkalmazásával.

3. A fejlesztők szeretik, mert a funkciókat könnyű módosítani a ügyfél későbbi kérései szerint.

4. Egy nagy közösség van a háttérben, ami szavatolja, hogy a React-ben semmi sem megoldhatatlan.

5. Nem kell minden mobilplatformhoz igazítania alkalmazását - az alkalmazás tökéletesen fog futni Android, iOS és Windows rendszereken.
 

Összességében: Miért kellene velünk dolgoznia?

1. A teljes igazság és átláthatóság cégünk alapelve.

2. Tapasztalt IT projektmenedzsereink azért dolgoznak, hogy biztosítsák a projekt megfelelő munkamenetét. 

3. Nagyon szeretjük, amit csinálunk, ezért a velünk való együttműködés egyszerű és inspiráló.
 

 

Rólunk írták - ügyfeleink
Hellen
Helene Otte | Storm Textil

Új weboldalam 14 napja van online, és az ügyfelek visszajelzései megfizethetetlenek. A tanácsadás ügyfélorientált volt, egyedi és rövid távú kívánságaimat már a fejlesztés során megvalósították.

Heiko Brath
Heiko Brath | Heiko Brath GmbH

Tökéletes, gyors szolgáltatás és nagy kedves kapcsolattartó. 
Mindig és mindenkinek csak javasolni tudom!
 

Mondja el nekünk projektötletét!
Name