Ugrás a tartalomra

UI, UX & CX

Felhasználói felület, Felhasználó élmény, Vásárlói élmény...

A három legfontosabb kétbetűs rövidítés… A lehető legjobb felhasználói felületre van szükség, hogy felkeltsük vásárlóink figyelmét. Kiemelkedő felhasználói élmény szükséges, ahhoz, hogy fogyasszanak és maradandó vásárlói élmény kell ahhoz, hogy visszatérjenek. Segítünk eltévedt látogatóit elégedett, hűséges ügyfelekké formálni.

 

Érdekli Önt? Beszéljünk.

Ez arról szól, hogy a felhasználók hogyan, milyennek látják Önt. Segítségünkkel teljesen megérti majd vásárlói igényeit. A felhasználók a jól strukturált, könnyen navigálható, tökéletesen tervezett oldalakat preferálják. 

Velünk weboldala és applikációja kitűnően működik, képviseli a vállalkozás céljait, élményt nyújt ügyfeleinek és, nem utolsó sorban, profitot termel.

Legyen kőnnyen kezelhető és megismételhetetlen

Tudja hogy miért látogatják weboldalát vagy használják applikációját?

Azért mert előnyös számukra, kielégíti szükségleteiket, választ ad kérdéseikre. Az éremnek azonban van egy másik oldala is: vannak rejtett aspektusok, amelyek befolyásolják az ügyfél általános tapasztalatait, miközben az Ön termékét vagy szolgáltatását használják. Ezen okból támogatjuk az emberközpontú designt annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználó megtalálja a szükséges információkat, vagy bármilyen műveletet hajtson végre.
 
Az oldalt látogató felhasználók szépen bemutatott termékeket szeretnének látni, de fontos nekik az is, hogy szükségtelen kattintgatások nélkül, mindent könnyen megtaláljanak. Itt lépünk be mi a képbe, hogy segítsünk ügyfeleinknek. Jól strukturált weboldalakat fejlesztünk, vonzó grafikával, praktikus navigációs rendszerrel, amely biztosítja a páratlan felhasználói élményt. 

Felhasználói Felület Tervezése

A felhasználó felület (UI) megtervezése egy folyamat, melynek során szakembereink gondosan megtervezik a weboldal vagy más webes alkalmazás felületét és stílusát annak érdekében, hogy az a felhasználó számára a legoptimálisabb legyen. A felhasználói felület az a hozzáférési pont, ahol a felhasználók kölcsönhatásba lépnek magával a designnal.

Felhasználói Élmény Tervezése

A webhely vagy alkalmazás felhasználói élményét az határozza meg, hogy milyen könnyű vagy nehéz a felületi elemekkel való együttműködés. 

Vásárlói Élmény - Ügyfélélmény

Az ügyfélélmény (CX) az az érzés, amit a felhasználó személy érez mikor az Ön brendjével lép kapcsolatba.

Lépjen velünk kapcsolatba!
Name