Ugrás a tartalomra

Vállalati e-kereskedelmi megoldások

Prezentálja termékeit megfelelően! Növelje az eladásokat!

Ha online áruházra van szüksége, akkor a legjobb helyen jár. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az e-kereskedelem területén. Segítünk elérni céljait. 
 

 

Vállalati e-kereskedelmi megoldások - Studio Present

Azért dolgozunk, hogy segítsünk növelni eladásait!

HA SZERETNE EGYEDI WEBÁRUHÁZAT JÓ HELYEN JÁR!

Az elmúlt tíz évben e-kereskedelmi megoldásokat, modulokat és funkciókat fejlesztettünk ki online üzletek számára, ügyfeleink, vállalatvezetők, értékesítési és marketing szakemberek igényei alapján.

Egy jó webáruház a látogatók számára maradandó élményt nyújt, valamint minőségi alappal rendelkezik további marketingcélokhoz. 
 

Ossza meg velünk ötletét, elképzelését!


 

A jó webáruház ismérvei:

  1. Egyedi és reszponzív kialakítás
  2. Maradandó felhasználói élmény
  3. Intuitív keresés
  4. Beépített marketing és SEO funkciók
  5. Könnyen kezelhető adminisztrációs háttérfelület
  6. További ékesítési eszközök: kuponok, kedvezmények és hűségpontok
  7. Rendelés nyomonkövetése, rendelési státuszok
  8. Korlátlan integráció más rendszerekkel: raktárkészlet, könyvelés, különböző alkalmazások, statisztikák, kézbesítési információk, SAP, CRM, stb.
Drupal

Drupal Commerce fejlesztés

Ahogyan a projekt növekszik, a Drupal Commerce képes egy ambiciózus csapatot még produktívabbá tenni. Egyedi vásárlói élmény, komplex vásárlási folyamat és a fizetést követő további szolgáltatások megfelelő integrációja segíti majd vállalkozását. Támogatjuk a Drupal Commerce-re épülő projekteket és segítjük a gyors növekedést. 

Tovább
designer

Egyedi terméktervező

Ruházza fel webáruházát testreszabható termékekkel. Készítünk Önnek egy egyedi terméktervezőt, amely pólók, poharak, hátizsákok vagy bármilyen más termék számára megfelelő. A legjobb dolog, hogy rögtön mobilbarát lesz. Találjuk ki közösen mit szeretnének vásárlói. Végül dőljön hátra és hagyja kibontakozni ügyfelei kreativitását!

Tovább
integrations

E-kereskedelemi integrációk CRM, SAP, ERP, hírlevél szoftver vagy bármi más

Még mindig manuálisan készíti számláit, frissíti listáit a készletekről, árakról vagy emailekről? Engedje, hogy segítsünk Önnek változtatni! E-kereskedelmi megoldásainkkal könnyen integrálhat bármilyen, harmadik fél által készített szoftvert. Ez a legjobb módja annak, hogy időt és pénzt takarítson meg és végre a vállalkozás növekedésére fókuszáljon. 

Tovább
vue.js

VUE.js

A progresszív keretrendszereknek, mint például a VUE.js-nek, köszönhetően még összetettebb megoldások is létrehozhatóak, például egy egyedi terméktervező. Ha szüksége van hasonlóra, csapatunk valóra válthatja. A VUE.js kívánság és igény szerint könnyen alkalmazható.

Hasonló projektek

Storm Textil

A Storm Textil ruházati termékek forgalmazásával és textilnyomó gépek gyártásával foglalkozó Dán vállalat. Több év tapasztalat! Ügyfelek Európa szerte!

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan jedna je od najluksuznijih i najprestižnijih vinarija u ovom delu Evrope.
E-KERESKEDELEM VAGY WEBÁRUHÁZ?

Írjon nekünk és minden kérdésére választ kap.