Ugrás a tartalomra

Egyedi terméktervező

Hagyja, hogy vásárlói élvezzék kreativitásukat!

Ruházza fel webáruházát testreszabható termékekkel. Készítünk Önnek egy egyedi terméktervezőt, amely pólók, poharak, hátizsákok vagy bármilyen más termék számára megfelelő. A legjobb dolog, hogy rögtön mobilbarát lesz. Találjuk ki közösen mit szeretnének vásárlói. Végül dőljön hátra és hagyja kibontakozni ügyfelei kreativitását!

dizajner

Szabadon tervezve

Ha egy másfajta megközelítésre van szüksége, és szeretné megadni vásárlóinak a lehetőséget, hogy létrehozzák azt, amit elképzeltek mi elkészítjük webáruháza egyedi terméktervezőjét.

Mikor terméktervezésről beszélünk, az első dolog, ami az emberek eszébe jut, az a pólótervezés. Valószínűleg ez a legjobb módja, hogy szemléltessük az egyedi termékekben rejlő lehetőségeket. A szín a kiindulási pont majd a kép, esetleg logó vagy egy bizonyos témakörhöz tartozó ábra vagy felirat az, amit megjeleníthetünk a pólón. A kiválasztott motívumot vagy fotót a vásárló egyenesen a számítógépéről töltheti fel. Ha szövegről van szó, úgy különböző betűtípusok és színek közül választhat.  

Ha terméktervezésben gondolkodik, mi egyedivé és emlékezetessé tesszük azt. 

A LEHETŐSÉGEK VÉGTELENEK ÉS AZ ÖN ÜZLETÁGÁHOZ ALAKÍTHATÓAK. IME NÉHÁNY PÉLDA.
torba

Ajándék mindenkinek

 

A különleges alkalmak különleges és felejthetetlen ajándéka lehet, amire mindenki emlékezni fog majd. Az ilyen ajándékoknak elképesztő hatása van, mivel mindentől különböznek, és kifejezetten az ajándékozott számára készültek, legyen az kávésbögre, notesz, hátizsák, ruházati cikk, kispárna vagy akár ceruzatartó. 

Sport

 

Ha egységes felsőt szeretne csapatának szitén a terméktervező az amivel ez megvalósítható. Ha a logó túl egyszerű is a nevek, becenevek és számok egyediséget kölcsönöznek.  

jersey
tapeta

Háttérképek

 

A kifejlesztett terméktervezővel mesés tapéták és képek készíthetők, melyek egyedi mintával dekorálják otthonainkat. Különböző nagyságú matricák, fal, bútor vagy vállalati járművek dekorálása céljából szintén lehetséges. 

Hasonló projektek

Storm Textil

Storm Textil brauchten einen Partner für die digitale Transformation, welcher dafür sorgen sollte, aus der Wohlfühlzone zu treten und ihre gewünschten Ziele zu erreichen.
TERMÉK TERVEZŐ PROGRAMOT SZERETNE?

Segítünk integrálni azt webáruházába!