Ugrás a tartalomra

Webhely támogatás, karbantartás és tárhely szolgáltatás

Jó kezekben lesz

Egyedül maradt kétségeivel? Velünk együttműködve ez nem fordulhat elő. Igényeinek megfelelően válogathat a különféle karbantartás, webhely támogatás és tárhely szolgáltatás csomagjaink között. Nyugodtan hátradőlhet, bármi történik, mi intézkedünk Ön helyett.  

Érdekli Önt? Beszéljünk.

Számíthat ránk

Legyen nyugodt: a munkánk nem ér véget azzal, hogy befejeztük weboldalát. Továbbra is nyomonkövetjük és ötleteket adunk, ahhoz, hogy weboldala napról napra jobban teljesítsen.

Munkánk soha nem ér véget. Rendszeresen átnézzük, apróbb módosításokat javításokat végzünk. A weboldal egy élő rendszer, melyet időről időre ellenőrizni és frissíteni kell. Az oldalon, a funkciók függvényében, pontos tesztelést és verziófrissítést kell végrehajtani. 

A benyomásokból ötletek, majd funkciók lesznek, növelve cége eredményeit. 

Az első benyomás rendkívül fontos. Biztosra kell mennie, hogy látogatóira a megfelelő hatást gyakorolta. 

Velünk ez könnyedén fog sikerülni!

Karbantartás és webhely támogatás

Igényeinek megfelelően választhat karbantartás és webhely támogatás csomagjaink közül, az időközi átnézéstől kezdve egészen a teljeskörű napi szintű támogatásig. 

Aludjon jól, miközben weboldala pénzt termel Önnek!

Tárhely szolgáltatás - hosting

Nem vagyunk tárhely szolgáltató cég, de ügyfeleink részére kínálunk tárhely szolgáltatást és ehhez kapcsolatos ügyintézést is. Ha úgy dönt, hogy kezünkbe adja ezt a lehetőséget, úgy az Ön oldala a mi felelősségünk a nap 24 órájában és a napi mentésekről is gondoskodni fogunk. Akkor is számíthat szaktudásunkra, ha saját szerverre vagy belső csapatra van szüksége. 

A DevOps funkcióval a háttérben elérhető az oldal 99,9%-os online jelenléte. Elérhet minket emailben, chaten vagy telefonon keresztül és mindig lehetősége lesz élő emberrel beszélni. 

Ha weboldala a mi kezünkben van, az Ön ügyfeleinek lehető legjobb kiszolgálása a mi célunk lesz. 

Lépjen velünk kapcsolatba!
Name