Preporuke | Drupal Ugrás a tartalomra

Rólunk mondták

A csapat jól koordinált, tagjai fiatalok, törtetők, és ami a legfontosabb, ismerik eszközeiket, amelyeket használnak és fejlesztenek. Ez a jövőnk!

Igazi csapatjátékosok sok jó és hasznos ötlettel, akik kivételes munkát végeztek a weboldallal, melyet a mai trendekhez igazítottak és amelynek könnyű a használata. Mindig a rendelkezésünkre állnak válaszaikkal legyen az bármilyen segítség vagy kérdés.

Mit mondhatnék még, profi csapat és még sok éven át fogunk együtt dolgozni!

Dolgoztunk már néhány projekten a Studio Present csapattal és rendkívül elégedettek vagyunk a szolgáltatásaikkal. Keményen dolgozó emberek, akik odafigyelnek a határidőkre, valamint maximális szakértelemmel és tudásuk teljes kiaknázásával végzik munkájukat.

A világos és gyors kommunikáció előfeltétele annak, hogy egy jó ötletet jó termékké alakítsunk át. Szintúgy nagy dolog együttműködni olyanokkal, akik megértik, mit szeretnél, valamint szakértelmük és hatékonyságuk bevetésével elvezetnek céljaidhoz!

Mindenük megvan - üzleti érzék, elkötelezettség és szakértelem!

Egy igazi munkához igazi partnerre van szükség, a Studio Present-ben megtaláltuk!

A Studio Present-ről az Interneten keresztül hallottam, amikor egy olyan céget kerestem, amely Drupal-ban dolgozik (ritka az ilyen cég, az már biztos). A munkát távolról végezték, sosem találkoztunk, de létrejött köztünk a bizalom és egy különös barátság a közös munka során. A kezdetektől, amikor meghatároztuk az igényeket, realizáltuk a változásokat, és megoldottuk az idő közben kialakult problémákat, mindvégig szakszerű szolgáltatásban volt részünk. Már az első próbálkozások kitűnőnek bizonyultak, amelyekkel megoldásokat kerestek az igények körül kialakult problémákra. A munka a megbeszéltekkel összhangban zajlik, figyelembe véve a dátumokat, ami nekem személy szerint, nagyon fontos volt. Minden igényre gyorsan reagáltak még hétvégén is.
Nyugodt lélekkel mondhatom, hogy ha gyors és minőségi szolgáltatásra vágyik megfizethető áron, akkor jó helyen jár.

Pozitív tapasztalatom van a Studio Present embereivel, akik megértették ötletemet, technikai és tervezői megoldásokkal egészítették ki azt, valamint működőképes és érthető weboldallá alakították át, ami ma kifejezetten sok látogatót számlál.

Már az első találkozás alkalmával világossá vált számomra, hogy a cég olyan fiatalokat foglalkoztat, akik szakmájuk szakértőinek számítnak, és azonnal tudtam, hogy jó helyen járok, ha meg akarom valósítani ötleteimet.

A weboldal másfél év elteltével is jól működik, bármikor új ötlet születik, ami változtatásokkal és kiegészítésekkel jár, nyitottak az újabb javaslatokra és fejlesztésekre. Ha a weboldal a haladás mértékével együtt bővül, a Studio Present emberei gond nélkül megcsinálják az új oldalt, mivel eddig is sikeresen végezték munkájukat.

Mindenkinek ajánlom a Studio Present csapatát, mert igazi profik sok kreatív ötlettel. A weboldal készítése közben volt alkalmam közvetlenül beszélni a szakemberrel, ami nagyon fontos, mivel együtt hoztunk létre egy olyan weboldalt, amely megfelelő módon mutatja be tevékenységeimet.

Csak annyit mondhatok, hogy nagyszerű csapat! Szakértelmük, gyorsaságuk és hatékonyságuk kellemesen meglepett bennünket. Öröm velük dolgozni, mert előttük semmi sem akadály, és nincs lehetetlen projekt. Végül sikerült megtalálnunk egy igazi ügynökséget, amely eleget tesz minden kérésnek.

A Studio Present csapata egyszerűen profi.

A FB alkalmazás befejezése után a Studio Present cég minden elképzelésünket felülmúlva saját tervezésű nyereményjátékot (PUZZLE) készített, és többet tett, mint elvártuk volna. Gyorsaság, hatékonyság, szakértelem és pontosság kitűnően jellemzik az együttműködés során szerzett tapasztalatainkat. Pozitív tapasztalatunk alapján csak ajánlani tudjuk ezt a céget.

A cég weboldalának megtervezése mellett céljául tűzte ki, hogy az oldal szakértelmet, komolyságot és megbízhatóságot sugározzon, különös figyelmet fordítva az orvostudományhoz szorosan kapcsolódó tevékenységekre, ne legyen steril, és utánozhatatlan tervvel rendelkezzen. A végleges döntés meghozása előtt különböző webtervezéssel foglalkozó ügynökségekkel folytatott beszélgetést, de a Studio Present-et ajánlás alapján kereste fel.

Az első beszélgetés után azonnal a Studio Present-re esett a választás. Az egész csapat fiatal, elképesztően profi, precíz, figyelmes és kiváló ötleteik vannak. A cégem tevékenysége a mi területünkön nem kifejezetten ismert, de Miloš, a tervező, már az első pillanattól kezdve értette a lényeget, és az első dizájn ajánlatával az összes követelménynek eleget tett. Az együttműködés és a kommunikáció végig problémamentesen zajlott. Az ügynökség mindig elérhető és gyors megoldásokat talál minden ügyfél igényére. Miután elkészült a weboldal úgy döntöttem, hogy erre a csapatra bízom az internetes marketinget is, amivel szintén meg vagyok elégedve.

Mindenkinek ajánlom a Studio Present csapatot, aki egy helyen szeretné tudni az összes szolgáltatást, kreatívak, modernek és profik megfizethető árakkal.

Örülök, hogy Szabadkán van egy programozó és tervező csapat, amely világszínvonalú weboldalakat tud készíteni. Ez a fiatal szakértőkből álló csapat örömmel látja el önöket tanácsokkal bármilyen eldöntendő kérdésük lenne weboldaluk működőképességével vagy a formatervezésével kapcsolatban, illetve ha jobb helyet szeretnének kapni a kereső találati listájában. Olyan árakat és minőséget kínálnak, amely megfelel mindazoknak, akik abban gondolkodnak, hogy online megjelenésük minőségi és megnyerő legyen felhasználóik számára, akik egyre érzékenyebbek és nehezebben jutnak el weboldalukra. Igazi művészet fenntartani a felhasználók érdeklődését.

Egy olyan erős versenymezőnyben, mint a gazdaság energetikai ága, elengedhetetlen a gyorsaság és az állandó kihívásokra adott azonnali reakció, ahogy azt a piac is megköveteli. A hirtelen változások közepette, amelyek kifejezetten az IT szektort érintik, nélkülözhetetlen egy olyan társ, aki mindig ott van, ha kell, és veszi a kihívásokat. Meg vagyunk elégedve a Studio Present IT szolgáltatásaival, és reméljük, hogy még sokáig együtt tudunk dolgozni mindkettőnk örömére.

A Studio Present egész csapatának köszönettel tartozunk.
Tiszteletben tartották igényeinket és rövid idő alatt minőségi végterméket hoztak létre, azaz játékok és szezonális termékek webáruházát.
Mindenkinek melegen ajánlom őket.

Weboldalunkat, lásd www.sunedeljnik.rs, két éve alkotta meg a Studio Present.

Ez a weboldal szakértelemmel készült szem előtt tartva a minőséget, ami azonnal észrevehető, amikor a felhasználó belép oldalunkra. Rendkívül elégedett vagyok oldalunk helyezésével a régió legfőbb keresőjében - a Google-ban!

A STUDIO PRESENT cégről egy keresőből szereztünk tudomást, mikor egy csapat után kutattunk, amellyel könnyen megbeszélhetjük és megvalósíthatjuk ötleteinket a mai trendeknek megfelelően. Habár a témakör belsőséges, sikerült megalkotni a weboldal alapját és biztosítani látogatóink számára a szükséges információkat.

A weboldal nagy célközönséget kíván megszólítani: idősek csoportjait, Szabadkával és községével az élen, de az egész régiót ellátjuk fontos információval vallási-kultúrális-történelmi témák terén.

Tudtuk mit akarunk, a Studio Present pedig tudta hogyan valósítsa azt meg!

Szeretnék köszönetet mondani a Studio Present teljes csapatának azért, hogy a legnagyobb szakértelmükkel és legjobb tudásuk szerint “keresztülvittek” webáruházunk létrehozásának projektjén.

Sosem találkoztam még ilyen mértékű pozitív üzleti érzékkel a hazai cégekkel való közös munka során, mindenkinek ajánlom őket, akik szeretnének, de nem mernek részt venni hasonló projektekben. Köszönöm maguknak!

Bojan, köszönjük a csapatodnak és különösen neked, hogy minden kérésnek eleget tettél, amikor a projekthez csatlakoztál.

Nem kezdhettük egyszerűen azzal, hogy “Amit a Studio Present-ről elmondhatunk…” - azok nem “mi” lennénk. Egyszerűen: minden nap rá kell jönnünk, milyen elégedettek is vagyunk, hogy ezzel a csapattal dolgozhatunk! Azoknak, akik még gondolkodnak, hogy a Studio Present mellett döntsenek-e: ne gondolkodjanak tovább, hanem ugorjanak fejest ebbe a történetbe, ami garantáltan jól végződik!