Ugrás a tartalomra

Irodáink

A lehető legjobb irodai környezet, egészséges munkavállalói légkör és a kölcsönös tisztelet. Ezek mind-mind hozzájárulnak csapatunk által létrehozott minőségi termékek fejlesztéséhez. 

Sokféleségünk minőséget teremt

A Studio Present Kft. három különböző lokáción - Németország, Magyarország és Szerbia - gyűjti össze a lehető legtöbb minőségi információt, majd, integrálva a hatékony, működő rendszerébe, eredményesen alkalmazza azt a projektjeiben. 

Környezet- és munkabarát
 

Legfőbb célunk az volt, hogy olyan irodai légkört alkossunk, ahol mindenki számára öröm dolgozni vagy időt eltölteni. Célunk az volt, hogy munkakörnyezetünk inspiráló, de egyben megnyugtató is legyen, így egy kényelmes de egyben pozitív környezetet sikerült létrehozni. Kitartóan támogatjuk a környezetvédelmet és az aktív életet így irodánkban zuhanyzókkal felszerelt fürdőszobát valamint kerékpárparkolót hoztunk létre. Okos épület rendszerünk irodánkat egy egyedi és modern irodaházzá avanzsálja. Ez egy másféle módja csapatunkról és környezetünkről történő együttes törődésünknek. 

Új iroda - megnyitó ünnepség

A hely, ahol kellemes együtt lenni

A munka mellett mindig van idő egy csésze kávéra, egy kis pihenésre, vagy egy jó beszélgetésre a kollégákkal egy finom reggeli közben. Az irodák hangulatos tereket biztosítanak minden alkalomra. A nyár további lehetőségeket rejt. A kényelmes terasz, a varázslatos kis tó és a játszótér a legkisebbek számára egy gondosan ápolt kertben kaptak helyet. Büszkék vagyunk arra, amit létrehoztunk, és még boldogabbak vagyunk azért, mert ezt együtt hoztuk létre, erős csapatként.