Ugrás a tartalomra

Magunkról

A Studio Present komplex digitális szolgáltatást nyújtó ügynökség. Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezünk teljes körű webes szolgáltatások fejlesztésében amelyet egyedi designnal és személyre szóló marketing tevékenységgel egészítünk ki.

Mi egy teljes körű digitális szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk. Küldetésünk végigvezetni Önt a változó digitális világban. Ön megálmodja - mi valóra váltjuk. Legfőbb célunk az Ön sikere. Csapatunk széleskörű tapasztalata a legjobb garancia az elvégzendő minőségi munkára. Több, mint 15 éve ügyfeleink mellett állunk, megvalósítva azt amit elképzelnek. Projektjeink kivitelezése és újszerű megvalósítása munkatársaink különböző szakmai tapasztalata és eltérő nemzeti és kulturális háttere által válik egyedivé. Elsősorban komplex applikációkat, nagy adattartalommal rendelkező weboldalakat, e-kereskedelmi portálokat készítünk, de mindemellett kisebb web projektek újszerű, gyors kivitelezésében is jók vagyunk. 

Küldetésünk az Ön víziójának digitális termékké alakítása oly módon, hogy az a jövőben költséget csökkentsen és profitot termeljen Önnek. Oly módon tűnünk ki, hogy figyelmesen meghallgatjuk ügyfeleink legapróbb kéréseit, megragadva elképzeléseik  lényegét.