Ugrás a tartalomra

DrupalCamp Pannonia 2019

Gray

Egy hónappal a DrupalCamp Pannónia 2019 után a szervezők nevében elmondhatom, hogy elégedettek vagyunk. Búcsúzáskor sok örömteli arcot láttunk és azóta már sokan visszajeleztek, megköszönték a nagyszerű rendezvényt. Ez büszkeséggel tölt el minket és arra ösztönöz, hogy jövőre még színvonalasabb rendezvényt szervezzünk. 

Az idei rendezvény nyáron volt, mindenki egy kicsit lazább volt és kedves, mint mindig. Ez az egyik fő ok amiért szeretem a Drupal közösséget. 

Rendezvényeink történetében először női előadónk is volt. Ez is boldoggá tett. Őszinte véleményem, hogy több hölgyre lenne szükség a Drupál közösségen belül. 

Az idei rendezvény megszervezése nehezebb a korábbinál. Sok mindent elterveztünk, és mindenképpen jobbak szerettünk volna lenni, mint az előző években. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is. Új előadóink és workshopjaink voltak, több hely volt a szabadidő eltöltésére és a party is jól sikerült a Palicsi-tó partján.
Sok új emberrel lehetett találkozni, mindenki kedves volt és szívesen osztotta meg tapasztalatai. És természetesen nagy öröm volt számomra régi arcokat látni, olyanokat akik ismét eljöttek. 

Az első interjút Rékával készítettem, az interjút itt olvashatjátok el: 
 https://www.drupal.org/community/mentoring/

Ez az amiről egy Drupal rendezvénynek szólnia kell - kötetlen beszélgetések, tapasztalatcsere, pihenés, ismerkedés. 

Csupán egy feladatunk maradt ez pedig nem más, mint hogy a következő évi rendezvény mégjobb legyen. Már alig várom, hogy megkezdjük a szervezést! Sok új ötlet és meglepetés van kilátásban.

Találkozzunk ősszel!