Ugrás a tartalomra

Szakmai gyakorlatok és ösztöndíjak

Ha szeretnéd fejleszteni az IT tudásodat és mellete újakat is elsajátítani, akkor gyakornoki programunk az ideális lehetőség számodra.

Tanuljunk együtt - gyakornoki program

Gyakornoki programunk során különböző projekteken dolgozhatsz - természetesen egy mentor támogatásával, aki irányít és tanácsot ad neked.

Már most jelentkezhetsz arra a területre, ami a legjobban érdekel:

  • Back-end  fejlesztés
  • Front-end fejlesztés
  • IoT fejlesztés


A gyakornokságon még 2-3 másik személy lesz jelen, és az egész program 2 hétig tart. Mindannyian velünk együtt a Digital Hive épületének modern irodáiban fogunk dolgozni Szabadkán.

Jelentkezésed után a HR részlege e-mailben tájékoztatni fog a gyakornokság kezdési időpontjáról. Emellett, ha a csoport még nem teljes, későbbi e-mailben értesítünk majd téged.

Ösztöndíjak

Ha erőfeszítést és tudást mutatsz az állásod során, fennáll annak a lehetősége, hogy meghosszabbítjuk a gyakornoki időszakodat egy további hónappal, ezzel lehetőséget adva neked, hogy a cégünk ösztöndíjasa lehess.

Az ösztöndíjunk nagyszerű lehetőség arra, hogy értékes tudást szerezz, miközben megkeresed első pénzedet. Ráadásul a szabadidődben való valós projektmunka révén lehetőséged nyílik megismerni a felbecsülhetetlen tapasztalatokat és gyakorlati készségeket, amelyek jövőbeli szempontból nagy hasznodra válnak.

Jelentkezz szakmai gyakorlatra!
Person
[Maximum file size: 10MB]