Ugrás a tartalomra

Marketingstratégia

Használja ki stratégiánkat, hogy vállalkozásában sikereket érjen el!

Többéves tapasztalattal rendelkezve dolgoztuk ki a legjobb gyakorlatot. Ügyfeleinkkel közösen ki tudjuk választani a legcélravezetőbb marketing módszereket.

Érdekli Önt? Beszéljünk.

Biztos lehet benne, hogy közösen meg fogjuk határozni azt a legoptimálisabb, leginnovatívabb új marketing stratégiát, mellyel eléri a kitűzött célt. Kiválasztjuk a vállalkozáshoz és a célcsoporthoz legjobban illeszkedő marketing csatornákat, melyek követik az új trendeket, így mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhat. 

Néhány évvel ezelőtt kifejelesztettünk egy komplex, többfunkciós webáruházat. A véglegesen lefejlesztett eCommerce-t egy idő után eladtuk, de a tapasztalat, melyet e munka során szereztünk, igen jelentős. Mikor üzleti stratégiák kidolgozásáról van szó, az egyik legnagyobb érték a Studio Present álláspontja - hiszen valós eCommerce üzletágban szerzett tapasztalaton alapszik. Érteni fogjuk nehézségeit, kétségeit és a felmerülő akadályokat sem hagyjuk majd vélemény és megoldási javaslat nélkül. 

A sikeres online marketing kialakításakor elsőként a vállalat alapvető értékeire kell koncentrálni. Ez az, ami meghatározza arculatunkat, de ugyanakkor meg is különböztet bennünket a versenytársainktól. Ezen legfőbb értékek képezik majd marketing terve gerincét. Célszerű, ha az alkalmazott stratégia különböző marketing csatornákat érint, értelemszerűen függ a céloktól és a célcsoport sajátosságaitól, valamint szem előtt tartja a vállalat által képviselt alapvető értékeket.
 
A következő lépések már javában függnek a meghatározott céloktól, az ipar jellegétől, árazástól stb. Ezen a szinten már az Ön vállalkozásának valós mérhető eredményeire fókuszálunk.

A jól meghatározott marketingstratégia minden szereplőt a helyes irányba terel és nem engedi, hogy szem elől tévesszük legfontosabb céljainkat. 

Keresőmotor marketing

Mintegy 3,5 milliárd Google keresés történik naponta. Hiszünk abban, hogy az Ön vállalkozása választ adhat néhány kérdésre, melyet a célcsoport feltesz. Hogyan segítsünk a felhasználóknak, hogy megfelelő válaszokat találjanak?

Közösségi média marketing

Okosan éljen a lehetőséggel: csupán néhány másodperce van, hogy felkeltse az érdeklődők figyelmét mielőtt tovább görgetik a közösségi média végtelen folyamát....

Digitális stratégia

Legyen szó e-kereskedelmi vállalkozásról, kiskereskedelmi üzletről vagy szolgáltatásalapú üzleti vállalkozásáról - küldetésünk a legjobb marketing megoldás megtalálása.

Facebook és Instagram hirdetések

Hisszük, hogy a közösségi hálózatok többet tudnak a potenciális ügyfelekről, mint az el tudnánk képzelni. Engedje meg, hogy tapasztalt csapatunk felhasználja ezt a tudást és elősegítse vállalkozásának növekedését.

Tartalomkészítés

Legyen láthatóbb, tűnjön ki a tömegből az általunk készített tartalommal! Tartsa ébren követői és látogatói kíváncsiságát!

Lépjen velünk kapcsolatba!
Person