Ugrás a tartalomra

Marketingstratégia

Használja ki stratégiánkat, hogy vállalkozásában sikereket érjen el!

Többéves tapasztalattal rendelkezve dolgoztuk ki a legjobb gyakorlatot. Ügyfeleinkkel közösen ki tudjuk választani a legcélravezetőbb marketing módszereket.

 

Marketing & strategy - Studio Present

Biztos lehet benne, hogy közösen meg fogjuk határozni azt a legoptimálisabb, leginnovatívabb új marketing stratégiát, mellyel eléri a kitűzött célt. Kiválasztjuk a vállalkozáshoz és a célcsoporthoz legjobban illeszkedő marketing csatornákat, melyek követik az új trendeket, így mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járhat. 

Néhány évvel ezelőtt kifejelesztettünk egy komplex, többfunkciós webáruházat. A véglegesen lefejlesztett eCommerce-t egy idő után eladtuk, de a tapasztalat, melyet e munka során szereztünk, igen jelentős. Mikor üzleti stratégiák kidolgozásáról van szó, az egyik legnagyobb érték a Studio Present álláspontja - hiszen valós eCommerce üzletágban szerzett tapasztalaton alapszik. Érteni fogjuk nehézségeit, kétségeit és a felmerülő akadályokat sem hagyjuk majd vélemény és megoldási javaslat nélkül. 
 

A sikeres online marketing kialakításakor elsőként a vállalat alapvető értékeire kell koncentrálni. Ez az, ami meghatározza arculatunkat, de ugyanakkor meg is különböztet bennünket a versenytársainktól. Ezen legfőbb értékek képezik majd marketing terve gerincét. Célszerű, ha az alkalmazott stratégia különböző marketing csatornákat érint, értelemszerűen függ a céloktól és a célcsoport sajátosságaitól, valamint szem előtt tartja a vállalat által képviselt alapvető értékeket.
 
A következő lépések már javában függnek a meghatározott céloktól, az ipar jellegétől, árazástól stb. Ezen a szinten már az Ön vállalkozásának valós mérhető eredményeire fókuszálunk.

A jól meghatározott marketingstratégia minden szereplőt a helyes irányba terel és nem engedi, hogy szem elől tévesszük legfontosabb céljainkat. 

Marketing & strategy - Studio Present
search engine

Keresőmotor marketing

Mintegy 3,5 milliárd Google keresés történik naponta. Hiszünk abban, hogy az Ön vállalkozása választ adhat néhány kérdésre, melyet a célcsoport feltesz. Hogyan segítsünk a felhasználóknak, hogy megfelelő válaszokat találjanak? 

Tovább
social media

Közösségi média marketing

Okosan éljen a lehetőséggel: csupán néhány másodperce van, hogy felkeltse az érdeklődők figyelmét mielőtt tovább görgetik a közösségi média végtelen folyamát....

Tovább
digital strategy

Digitális stratégia

Legyen szó e-kereskedelmi vállalkozásról, kiskereskedelmi üzletről vagy szolgáltatásalapú üzleti vállalkozásáról - küldetésünk a legjobb marketing megoldás megtalálása.

Tovább
face_insta

Facebook és Instagram hirdetések

Hisszük, hogy a közösségi hálózatok többet tudnak a potenciális ügyfelekről, mint az el tudnánk képzelni. Engedje meg, hogy tapasztalt csapatunk felhasználja ezt a tudást és elősegítse vállalkozásának növekedését.

Tovább
content

Tartalomkészítés

Legyen láthatóbb, tűnjön ki a tömegből az általunk készített tartalommal! Tartsa ébren követői és látogatói kíváncsiságát!

Tovább
seo

Keresőmotor optimalizáció - SEO

Alapvető feladatunk annak biztosítása, hogy webhelye a legfrissebb SEO tendenciákat kövesse és a lehető legjobb helyezéseket érje el a keresőknél. Marketing tapasztalatunk itt óriási szerepet játszik. 

Tovább

Hasonló projektek

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan jedna je od najluksuznijih i najprestižnijih vinarija u ovom delu Evrope.

Carbon Champagne

A Carbon Champagne Francia brand amely a világ első számú luxuspezsgőinek forgalmazásával foglalkozik - elsősorban a Forma 1-es győzelmi ünnepekről ismerhetjük.

Brath

Brath díjnyertes húsipari cég, mesterszakács vállalkozás és BBQ szakértő. Az egyik legjobb Németországban. Prémium húskészítményeiről híres.
Marketingmegoldásokra van szüksége?

Közösségi média? Fizetett forgalom? Google hirdetések? Tartalomírás? Itt vagyunk, hogy segítsünk!