Ugrás a tartalomra

Kiváló minőségű vállalati weboldalak

Az első benyomás vállalkozásáról

Egy jó weboldal közvetlen kapcsolatot teremt az ügyfelekkel, vásárlókkal. A legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás a szolgáltatások és az arculat bemutatására. Egyszerű, vonzó és bárhonnan elérhető. 
 

Brochure & Corporate websites - Studio Present
Brochure & Corporate websites - Studio Present

Manapság, amikor minden a digitalizációról szól, sokszor a vállalati weboldal az első hely, ahol az ügyfelek többet megtudnak cégünkről. A webhelynek megfelelően kell képviselnie a vállalat értékeit és előnyösen kell bemutatnia a céget. Ebben a tervezés, a funkcionalitás, a tartalom és a navigáció a legfontosabb tényező. 

A rosszul megtervezett, hibásan működő webhely sokba kerülhet, és csak árt az üzletnek.

A jó weboldal motiválja, lelkesíti a látogatót, és hű képet ad a cég arculatáról.  Egyes vállalatok nem fordítanak erre kellő energiát, míg mások kivételesen jól csinálják.  

Egy profittermelő oldal létrehozása...

2009 óta több száz weboldalt készítettünk. Minden befejezett projekttel valami újat tanultunk. Jók vagyunk  abban, hogy figyelünk ügyfeleinkre és tökéletesen megértjük igényeiket. Megvan az erőnk, hogy egy jövedelemszerző weboldalt készítsünk Önnek.

restaurant

Weboldalak éttermeknek, bároknak

Egy kiváló weboldal megfelelő stratégiával kombinálva megváltoztathatja a vendég véleményét az étteremről. Ha minden apró rész megfelelő módon van kidolgozva, nyeresége garantáltan növekedni fog. Az ételrendelő platformok, csak apró részei az összképnek. Töltse le ingyenes e-könyvünket, hogy betekintést nyerjen az éttermi weboldalak legújabb trendjeibe. 

Tovább
winery

Luxus weboldalak borászatoknak

Amikor egy borászatnak készítünk weboldalt elengedhetetlen, hogy a látogatók érezzék a pincészet szellemét és elképzeljék a minőségi borok ízét. Ez csak a kezdet, de jó kiindulási pont a borászat sikeres online bemutatásához.

fast

Gatsby

Amennyiben a garantált gyorsaság mégsem elég, a Gatsby segítséget nyújt. Innovatív, modern technológia, amely webhelyét a leggyorsabbak közé helyezi.

Hasonló projektek

Susmagpro

A SUSMAGPRO egy európai szintű projekt mely a ritkaföldfém mágnesek fenntartható visszanyerését és újrafeldolgozását valamint annak újrahasznosítását célozza meg hozzájárulva az európai “körkörös gazdaság” sikeréhez.

Vinarija Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan jedna je od najluksuznijih i najprestižnijih vinarija u ovom delu Evrope.

Brath

Brath díjnyertes húsipari cég, mesterszakács vállalkozás és BBQ szakértő. Az egyik legjobb Németországban. Prémium húskészítményeiről híres.
Brochure & Corporate websites - Studio Present
Vállalati weboldal?

A megfelelő weboldallal virágzik majd vállalkozása.