Ugrás a tartalomra

Heidelbergi Egyetem

A Heidelbergi Egyetem magát egy nemzetközi kutatóegyetemként határozza meg, amely a kutatás-orientált oktatásra összpontosít.

Együttműködésünk során több izgalmas projektet is sikeresen lezártunk, amelyekere büszkék vagyunk.

Szerverinfrastruktúra: Kubernetes és OpenShift platformok

Szakértelmünket és tapasztalatainkat felhasználva támogattuk az egyetemet egy megbízható szerverinfrastruktúra kiépítésében. A Kubernetes és OpenShift platformok használatával biztosítottuk rendszereik magas rendelkezésre állását és skálázhatóságát.

A HeiExpert Portál

A koncepciótervezéstől a programozásig segítséget nyújtottunk a HeiExpert portál fejlesztésében. Átfogó megoldást kínáltunk, beleértve a UX/UI-t és a fejlesztést is, hogy a portál minden követelménynek megfeleljen.

IT- konzultáció Webes Projektekhez

Konzultációt nyújtottunk az egyetem IT-csapatának, hogy támogassuk őket webes projekteikben. Szakértelmünk segített nekik megtalálni a legjobb megoldásokat és biztosítani a hatékony működést.

SAP-integrált Webáruház

Kifejlesztettünk egy egyedi webáruházat az egyetem munkatársai számára, ahol különféle licenszek vásárlására van lehetőségük. Egyedi megoldásunk lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt egy összetett SAP rendszerrel, lehetővé téve az ügyfelek számára a biztonságos és kényelmes vásárlást.

EUROREPOC Platform

Létrehoztuk az EUROREPOC platformot, amely a kibertámadások kezelésére, dokumentálására és a kibertámadási trendek elemzésére szolgál. Valamint ez mellett hatalams mennyiségű adatot dolgoz fel. Ez a platform lehetővé teszi az egyetem számára, hogy hatékonyan kezelje a kiberbiztonsági kihívásokat és releváns, narpakész adatokkal szolgáljon.

Dokumentumkezelő és Dokumentum-megosztó Platform

Egy hatékony dokumentumkezelő és megosztó platformot terveztünk, hogy támogassuk az egyetemen belüli belső munkafolyamatokat. Ez a platform megkönnyíti a dokumentumok kezelését és zökkenőmentes megosztását a szervezeten belül.

Ezen projektek részei a Heidelbergi Egyetemmel kialakított sikeres együttműködésünket.

Megoldások
  • Stratégiai IT partner, IT tanácsadás és integrációk
  • Felhőalapú infrastruktúra
  • Weboldalak fejlesztése

Végeredmény

heidelberg
heidelberg
heidelberg
heidelberg
Ügyfeleink mondták
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

A Studio Present cég segítségével sikerült egy éven belül elkészíteni a termékünket.

Nagyon köszönjük a kiváló és agilis megvalósítást, valamint a bizalmas kommunikációt.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present segített projektünk kezdeti megvalósításában. Fejlesztettek egy megbízható és hatékony adatkezelési infrastruktúrát, amely működésünk biztos alapját képezi. A Studio Present csapata számára gyorsan világossá váltak a célkitűzéseinket, és hatékony technikai megoldásokat nyújtott, miközben a kérdéseinkre is rendelkezésre állt.

​​

Érdekli a velünk való együttműködés?

Lépjen kapcsolatba velünk