Ugrás a tartalomra

Demeter

A Demeter egy olyan globális mozgalmat képvisel, amely a biodinamikus gazdálkodás elvei iránt elkötelezett gazdák, gyártók és kutatók szenvedélyes közösségét egyesíti. Szervezetként tanúsítják és támogatják a fenntartható, holisztikus mezőgazdasági gyakorlatokat.

Üzleti célok

Megbízható IT-partnerség kialakítása

Biztosítani a weboldal stabilitását

A weboldal teljesítményének optimalizálása

Kihívás

Az elsődleges kihívás a projekt zökkenőmentes átadásában rejlett az előző ügynökségtől. E folyamat során a meglévő rendszerek hatékony átvételére és kezelésére helyeztük a hangsúlyt, miközben törekedtünk a fennakadásokat minimálisra csökkenteni és a folytonosságot megőrizni.

Megoldásunk
  • Rendszerezett telepítési folyamatok bevezetése
  • Folyamatos rendszerfrissítések
  • Szilárd, terhelhető alap létrehozása jövőbeli fejlesztésekhez

Eredmény

Ezen stratégiai intézkedések eredményeképpen sikeresen átvettük a projektet az előző ügynökségtől, ezzel növelve a rendszer stabilitását és hatékonyságát. Az újrahangolt weboldal a legfrissebb szoftverre épül, így biztosítva egy megbízható alapot a folyamatos, ügyfél igényeihez rugalmasan alkalmazkodó fejlesztéshez. E megközelítésünk nem csupán a telepítési folyamatot tette zökkenőmentesebbé több környezetben, hanem szilárd fundamentumot is képezett a további növekedés és innováció számára, amivel igazoltuk elkötelezettségünket az adaptáció és ügyfél elégedettség iránt.

Ügyfeleink mondták rólunk
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

A Studio Presenttel együttműködve mindössze egy év leforgása alatt sikerült befejeznünk a projektünket és mindenki számára hozzáférhetővé tettük termékünket.

Hálásak vagyunk a kiváló és rugalmas kivitelezésért, továbbá a bizalmon alapuló kommunikációért.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

A Studio Present segített projektünk kezdeti megvalósításában. Kifejlesztettek egy megbízható és hatékony adatkezelési infrastruktúrát, amely azóta is tevékenységeink alapkövét képezi. A Studio Present csapata gyorsan megértette céljainkat és hatékony technikai megoldásokat nyújtott, miközben mindig rendelkezésre álltak kérdéseinkkel kapcsolatban.

​​

Érdekli a velünk való együttműködés?

Lépjen kapcsolatba velünk