Ugrás a tartalomra

Hulex

A Magyar Külügyminisztérium célja, hogy segítse a környező országok piacaira irányuló magyar cégek export törekvéseit. A választott ország törvényeit és jogrendszerét egy magyar nyelvű speciális jogszabály portál kialakítása által tette elérhetővé a vállalkozások számára.

A megfelelő szakmai segítség hatalmas jelentőségű, ha nyelvi akadályokról van szó. Csapatunk összetett platformot hozott létre, amely magyar nyelven elérhetővé teszi a környező országok teljes polgári és büntető törvényét.

Célok
 1. Teljeskörű digitális jogszabály portál kialakítása, mely tartalmazza az összes magyar nyelvű fordítást könnyen használható formában
 2. Díjmentes szolgáltatás mely segít a magyar vagy külhoni magyar cégeknek az ügyintézésében és a jogi útvesztők elkerülésében
 3. iOS és Android mobil alkalmazás App Store-ból és Play Store-ból letölthető az offline módban történő működtetéshez
 4. Könnyen menedzselhető rendszer, amely képes nagy mennyiségű adat biztonságos tárolására
A kihívás

Olyan egyedi rendszert akartunk létrehozni, amely a lehető legtöbb módon alakítható. Nem csupán a megfelelő dokumentum megtalálása volt a cél, hiszen sok esetben a keresett válasz egy törvény adott szakaszában vagy paragrafusában rejtőzik. Fontos volt tehát, hogy -e szakaszok és paragrafusok megjelölhetők, jegyzetelhetők legyenek, hogy később visszatérhessünk és megvizsgálhassuk őket.  

A második fontos dolog a mobilalkalmazás volt, amelynek olyan jónak kellett lennie, mint a webes platform, ha útközben és internetkapcsolat nélkül keresünk információt. A legfőbb kihívás az volt, hogy a felhasználók magabiztosan, kényelmesen navigáljanak, miközben hosszú jogalkotási dokumentumokat böngésznek.

Megoldások
 1. Drupal 8 alapokra épült a komplex web platform, mely a back-end alapját képezi. A React.js pedig a front-end és az iOS és Android applikáció alapja.
 2. Egyszerű felhasználói felület, mely lehetővé teszi a könnyed használatot
 3. iOS és Andorid mobil applikációk előkészítve az offline használatra
 4. Minden felhasználó rendelkezhet saját felhasználói fiókkal melyben lementheti a gyakori kereséseket, kiemelhet paragrafusokat, szakaszokat vagy jegyzeteket csatolhat az egyes részekhez
 5. Párhuzamos olvasás - a felhasználók a szöveget az eredeti szöveg megjelenítése mellett párhuzamos nézettel is megtekinthetik
 6. Kiválasztott vagy kiemelt részek nyomtatása vagy Pdf. dokumentummá konvertálása
 7. Nyitott, rugalmas, biztonságos és skálázható rendszer
 8. Könnyű navigáció a fordítást és a törvénymódosítást végző szakmunkatársak számára 
Weboldal

A jogalkotási dokumentumok bonyolultsága ellenére, amelyeket az oldalon prezentálunk, az egyik legfontosabb cél egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető és érthető platform létrehozása volt. Annak érdekében, hogy a Hulex-et a trendekhez igazítsuk, kifejlesztettünk egy mobilalkalmazást, amely könnyen használható, tágas felhasználói felülettel rendelkezik, és akár offline is zökkenőmentesen futtatható.

hulex our work
hulex workk 2
hulex work
hulex work 3
hulex work
hulex work
hulex work
hulex work
Összetett digitális platform
hulex
Eredmények

 

 • 90% idő megtakarítás 
 • 100% könnyű, gyors és pontos hozzáférés az idegen nyelvű jogi dokumentumokhoz
 • 700 oldalnyi jogi anyag az adatbázisban