Ugrás a tartalomra

Hulex

A Magyar Külügyminisztérium célja, hogy segítse a környező országok piacaira irányuló magyar cégek export törekvéseit. A választott ország törvényeit és jogrendszerét egy magyar nyelvű speciális jogszabály portál kialakítása által tette elérhetővé a vállalkozások számára.

Célok

Teljeskörű digitális jogszabály portál kialakítása, mely tartalmazza az összes magyar nyelvű fordítást könnyen használható formában

Díjmentes szolgáltatás mely segít a magyar vagy külhoni magyar cégeknek az ügyintézésében és a jogi útvesztők elkerülésében

iOS és Android mobil alkalmazás App Store-ból és Play Store-ból letölthető az offline módban történő működtetéshez

Könnyen menedzselhető rendszer, amely képes nagy mennyiségű adat biztonságos tárolására

A kihívás

Olyan egyedi rendszert akartunk létrehozni, amely a lehető legtöbb módon alakítható. Nem csupán a megfelelő dokumentum megtalálása volt a cél, hiszen sok esetben a keresett válasz egy törvény adott szakaszában vagy paragrafusában rejtőzik. Fontos volt tehát, hogy -e szakaszok és paragrafusok megjelölhetők, jegyzetelhetők legyenek, hogy később visszatérhessünk és megvizsgálhassuk őket.  

A második fontos dolog a mobilalkalmazás volt, amelynek olyan jónak kellett lennie, mint a webes platform, ha útközben és internetkapcsolat nélkül keresünk információt. A legfőbb kihívás az volt, hogy a felhasználók magabiztosan, kényelmesen navigáljanak, miközben hosszú jogalkotási dokumentumokat böngésznek.

Megoldások
  • Drupal 8 alapokra épült a komplex web platform, mely a back-end alapját képezi. A React.js pedig a front-end és az iOS és Android applikáció alapja.
  • Egyszerű felhasználói felület, mely lehetővé teszi a könnyed használatot
  • iOS és Andorid mobil applikációk előkészítve az offline használatra
  • Minden felhasználó rendelkezhet saját felhasználói fiókkal melyben lementheti a gyakori kereséseket, kiemelhet paragrafusokat, szakaszokat vagy jegyzeteket csatolhat az egyes részekhez
  • Párhuzamos olvasás - a felhasználók a szöveget az eredeti szöveg megjelenítése mellett párhuzamos nézettel is megtekinthetik
  • Kiválasztott vagy kiemelt részek nyomtatása vagy Pdf. dokumentummá konvertálása
  • Nyitott, rugalmas, biztonságos és skálázható rendszer
  • Könnyű navigáció a fordítást és a törvénymódosítást végző szakmunkatársak számára 

Végeredmény

A jogalkotási dokumentumok bonyolultsága ellenére, amelyeket az oldalon prezentálunk, az egyik legfontosabb cél egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető és érthető platform létrehozása volt. Annak érdekében, hogy a Hulex-et a trendekhez igazítsuk, kifejlesztettünk egy mobilalkalmazást, amely könnyen használható, tágas felhasználói felülettel rendelkezik, és akár offline is zökkenőmentesen futtatható.

hulex
hulex
hulex
hulex
hulex
hulex
Ügyfeleink mondták
nature logo
Dr. Annika Aurbach | natur.digital

A Studio Present cég segítségével sikerült egy éven belül elkészíteni a termékünket.

Nagyon köszönjük a kiváló és agilis megvalósítást, valamint a bizalmas kommunikációt.

eurepoc
Camille Borrett | EuRepoC

Studio Present segített projektünk kezdeti megvalósításában. Fejlesztettek egy megbízható és hatékony adatkezelési infrastruktúrát, amely működésünk biztos alapját képezi. A Studio Present csapata számára gyorsan világossá váltak a célkitűzéseinket, és hatékony technikai megoldásokat nyújtott, miközben a kérdéseinkre is rendelkezésre állt.

Érdekli a velünk való együttműködés?

Lépjen kapcsolatba velünk